Vitamin B12 kakurangan - ngabalukarkeun, Gejala Jeung perlakuan

Vitamin B12 Deficiency – Causes, Symptoms And Treatment
Vitamin B12 kakurangan - ngabalukarkeun, Gejala Jeung perlakuan (via gaya Craze)

Vitamin B12 mangrupa salah sahiji vitamin milik kelompok kompléks B vitamin. Ieu téh ngan vitamin nu ngandung kobalt renik unsur jeung jadi ogé katelah cobalamin. Teu kawas vitamin séjén nu bisa dihasilkeun ku rupa-rupa tutuwuhan ...

Enhanced by Zemanta