Imagjinata juaj Fuqishëm

Your Powerful Imagination

Është një besim të përbashkët që trurin e njeriut është disi bosh në lindje, dhe si fillon fëmija të rritet dhe për të marrë nxitje, the neuronet të fillojnë të bëjnë lidhjet. Shkenca tani është zbuluar, megjithatë, që e kundërta mund të jetë e vërtetë. Foshnja është në të vërtetë i lindur me shumë lidhje më shumë neuron se shumica e të rriturve kanë. Kjo mund të jetë se mësimi nuk do të ndodhë duke bërë lidhjet Neuron, por nga tëharrje nga ata që nuk janë përdorur. Nëse kjo është e vërtetë, atëherë ne jemi të gjithë, fjalë për fjalë, lindur me mendjet e shkëlqyer dhe ne duhet të përdorin atë apo ta humbasë.

Në javët e para të jetës, shumica e foshnjave do llap çdo tingull të mundshme imagjinueshme. Ende, këta fëmijë më vonë do të humbasin aftësinë për të krijuar tingujt që nuk janë pjesë e gjuhës që ata kanë qenë të trajnuar për të folur. prandaj, Mjedisi i fëmijës do të luajë një rol të jashtëzakonshëm në zhvillimin e trurit.

After the original figure legend: Coronal sect...

Pas legjendës origjinal figura: Seksioni kurorë përmban neuron imaged kronike piramidale "Dow" (visualized nga GFP gjelbër) nuk njollë për GABA (visualized nga antitrupa errësirë ​​në të kuqe). Confocal image rafte, mbulesë e GFP dhe GABA kanaleve. bar Scale: 100 Pm (Foto: Wikipedia)

Shkencëtarët pohojnë se në shoqërinë tonë individi mesatar përdor vetëm 5 – 10% i truri-së potencial. Paramendoni se çfarë jeta juaj mund të jetë si në qoftë se keni qenë në gjendje për të stimuluar tuaj mendje në aktivizimin edhe një pjesë të vogël të këtij potenciali të papërdorura!

Filloni duke pyetur veten:

1. Në qoftë se unë mund të ketë asgjë në të gjitha, çfarë do të jetë?
2. Çfarë do të duhet të bëni për të arritur atë?
3. Ajo që më ndalon të bërë ato gjëra tani?
4. Si mund të tejkalohen këto sfida për të arritur jetën kam dëshirë?

Këto pyetje na lëvizin në Realms e imagjinatë dhe menduarit pozitiv — cilësitë që do t'ju lejojë për të zgjuar se të tjera 90% dhe për të mbajtur ato neuronet qitjes!

Tani ju mund të thoni vetes, II tashmë kanë një qëndrim pozitiv, ose, ndoshta se gjëra pozitive nuk punon — të gjitha unë duhet është vullnet por demonstrimi vijim dëshmon se imagjinata është shumë më i fuqishëm se vullnet mund të jetë kurrë.

Në rregull, gati për provë? Mblidhni të gjithë forcën tuaj dhe “vullnet.” Të sigurt nuk duhet të bëni në vijim këtu ajo vjen MOS mendojnë për një të kuqe kamioni i zjarrfikësve!!

Cfare ndodhi?

ju automatikisht mendim e një firetruck kuqe, e drejtë? Kjo është sepse kur vullneti dhe imagjinata janë në konflikt, imagjinata gjithmonë fiton. Shumica e njerëzve kalojnë një pjesë të madhe të kohës duke u thënë vetë ajo që ata nuk duan, në vend të asaj që ata duan.

Edhe me çdo ons e vullnetit që ata mund të grumbullojë, ata disi përfundojnë me më shumë të njëjtën gjë e vjetër.

Thats sepse mendja punon në foto, jo fjalë. Imagjinata është përbërës sekret i jetës. Nëse njerëzit imagjinoni veten të pasur, pavarësisht nga shuma e parave që ata kanë, shanset janë që ata do të jenë të i shëndetshëm dhe të fortë dhe të jetojnë një jetë me bollëk.

Në qoftë se një njeri i pasur imagjinon veten të varfër, ose në prag të humbjes së pasurinë e tij, ka të ngjarë që probleme dhe sëmundje do ta godas atë në varr.

Të gjitha që ne jemi në kërkim për të në jetë tashmë është i pranishëm brenda vetes. Sa më shpejt që kemi ardhur për të besuar në fuqinë e imagjinatës tonë, më të lehtë jetën tonë do të bëhet. Unë ju sfidë për të zgjas mendjen tuaj për mundësinë e realizimit përtej aspiratave tuaja aktuale.

Po nese, në një përpjekje për të arritur qëllimet tuaja, ju zgjua gjeniale fuqishëm fshehur brenda? Si do të ndiheni, nëse keni gjetur shërim për SIDA ose kanceri? Mendoni për njerëzit të cilët do të përfitojnë nga arritjet tuaj.

Realiteti është se deri të gjithë në planetin imagjinon një botë të shëndetit dhe vitalitetit për të gjithë, gjithmonë do të ketë sëmundje dhe halle. Merrni përgjegjës për jetën tuaj tani. Paramendoni rrugën tuaj për shëndet dhe lumturi dhe do të jetë kështu.

 

Enhanced nga Zemanta