Samsung Galaxy Tab 4 Nook është një tablet Android 7in synon bookworms

Samsung Galaxy Tab 4 Nook is a 7in Android tablet aimed at bookworms
Samsung Galaxy Tab 4 Nook është një tablet Android 7in synon bookworms (nëpërmjet Inquirer)

SAMSUNG DHE BARNES & NOBLE njoftoi bashkë-quajtur Samsung Galaxy Tab 4 Nook të enjten, një tabletë 7in projektuar për të lexuar e-libra. Në një përpjekje për të rindezë shitjet e pajisjeve të saj Nook, të cilat kanë qenë duke luftuar, dhe për deri ndeshjen e saj kundër lider ...

Enhanced nga Zemanta