Ari iPhone 5s Apple është ende duke tërhequr radhët e gjata në Londër

Apple’s gold iPhone 5S is still drawing queues in London
Ari iPhone 5s Apple është ende duke tërhequr radhët e gjata në Londër (nëpërmjet Inquirer)

ari iPhone 5S vegël Designer Apple është ende duke radhët e gjata në Londër, pavarësisht që ka dalë në shitje më shumë se një muaj më parë. Ne shkuam në Apple Store në qendër Stratford Westfield në Londër të premten, ku si dhe një radhë të madhe për iPad Air, ka ...

Enhanced nga Zemanta