Samsung Galaxy Tab 4 Јадење е 7in таблета Андроид со цел да се bookworms

Samsung Galaxy Tab 4 Nook is a 7in Android tablet aimed at bookworms
Samsung Galaxy Tab 4 Јадење е 7in таблета Андроид со цел да се bookworms (преку на Inquirer)

Samsung и BARNES & NOBLE објави ко-брендирани Samsung Galaxy Tab 4 Јадење во четвртокот, таблета 7in наменета за читање е-книги. Во обид да се предизвика дестабилизација на продажбата на неговиот јадење уреди, кои се борат, и да се нагоре својата игра против лидерот на пазарот ...

Зајакната со Zemanta