Play Station 4 видео Преглед

Sony PlayStation 4 преглед. овој петок, брендот PlayStation влегува во “Следна генерација” уште еднаш со PlayStation 4, и во светот е значително различен од последниот пат: HD сега е стандард, онлајн мултиплеер очекување и задачите на дадена.

Зајакната со Zemanta