Hack резолуции вашиот Нова Година со овие стратегии стартување

Hack your New Year’s resolutions with these startup strategies
Hack резолуции вашиот Нова Година со овие стратегии стартување (преку Пандо Дејли)

Мајкл Карни декември 31, 2013 Претприемачите се познати tinkerers кои рутински се она што другите луѓе го гледаат како проблеми и да ги претвори во бизнис можностите. Има дури и методологија на стартното наречена "Lean Startup" посветена на спроведување на ...

Зајакната со Zemanta