Snake kills njaga keamanan ing hotel mewah Bali

Snake kills security guard at Bali luxury hotel

Polisi wis dielingake turis ing Bali dadi tandha sawise njaga keamanan seda

Polisi ing pulo liburan Indonesia Bali dielingake turis kanggo bakal ing njaga ana sawise python ageng matèni njaga keamanan ing hotel beachfront kemewahan.

Papat-meter (13-mlaku) snake isih ing ngeculke sawise anggempur awal ana ing Hyatt Bali, kang ing wilayah Sanur populer nanging saiki ditutup kanggo renovasi.

Ing njaga keamanan, Ambar Arianto Mulyo, kesawang ula lan kasil keno iku, a resmi polisi ngandika.

Mulyo, 59, gripped sirah karo tangan tengen lan buntut karo kiwa — nanging ula mbuktekaken kuwat banget, ngatur kanggo Lebokake dhewe ngubengi gulu lan ngangkang wong.

Dheweke mung dikancani kanca nanging padha banget wedi kanggo langkah ing lan bantuan, Gusti Ngurah Yudistira, kepala unit pidana investigations polisi panutup ing wilayah Sanur, marang AFP.

“korban mati ing titik minangka gulu iki ulig lan dèkné ora bisa ambegan,” ngandika.

ula isih ing ngeculke sawise search polisi saka hotel lan latar jembar sawijining gagal kanggo trek mudhun kewan, dielingake.

“We nggusah residents lan turis kanggo tetep ing tandha,” Yudistira ngandika, nambah ula uga wis slithered menyang wilayah toko godhong-godhongan enom nglukis ngelawan hotel.

Serangan agawe teka ing wektu sibuk ing Bali, minangka turis manca Paket metu pesisir palm wite pulo kanggo preian Natal lan Taun Anyar.

Source: afp.com

Meningkat dening Zemanta