Samsung nepangke TV 105in UHD mbengkongaken ing mbukak munggah kanggo CES

Samsung unveils a 105in bent UHD TV in the run up to CES

KOREAN HARDWARE COBBLER Samsung wis announced bakal miwiti apa claims punika “donya kang kawitan” 105ing definition ultra-high (UHD) TV layar sudhut mlengkung ing CES 2014 ing Las Vegas wulan.

105in TV sudhut mlengkung Samsung iku kamungkinan kanggo tau tekan gisik UK

kabar apik kanggo sing kaya mau mbengkongaken, minangka Samsung touts tampilan iki ukuran ridiculously minangka “ing donya sing paling mlengkung” TV, menehi iku meh rong kaping kualitas gambar flat-panel standar UHD mranata nalika viewed saka sisih. Dicokot flashy saka kit pamer lan 11 yuta piksel (5120×2160) resolusi layar karo 21:9 rasio aspek.

“Samsung 105in Sudhut mlengkung UHD TV adopts algoritma kualitas Gambar tertutup anyar sing ngirim werna optimized lan koyo luwih saka ambane,” Samsung bragged.

The 105-incher uga wis dibangun karo Samsung “Quadmatic Picture Engine” teknologi, kang tenan Korean ngandika ngirim kabeh isi ing gambar kualitas UHD-tingkat ana prakara apa sumber.

“Minangka panel sudhut mlengkung wis nganyari lan teknologi sirkuit TV wis ditambahaké, kombinasi panel sudhut mlengkung nganyari karo engine luwih kualitas Gambar menehi pengalaman immersive pokok,” perusahaan ditambahaké.

Minangka ngene nyana saka dicokot unobtainable kuwi tech minangka iki, Samsung durung dirilis warta sembarang ing syarat-syarat reregan utawa kasedhiyan kanggo pesawat TV sudhut mlengkung. Minangka asring kasus karo piranti ostentatious saka kategori punika, bisa dadi sing TV urip ing Korea Kidul arang-arang ing 2014, nanging ora tau tekan ing gisik manca.

Nanging, iku bakal ing tampilan ing CES saka 7-10 Januari kanggo sing cukup Bejo supaya nekani

Source: www.theinquirer.net

Meningkat dening Zemanta