Klitschko seratan rintisan ngganti Ukraina 'perang tanpa aturan’

Klitschko vows to change Ukraine’s ‘fight without rules’
Klitschko seratan rintisan ngganti Ukraina 'perang tanpa aturan’ (liwat AFP)

juara tinju donya Vitali Klitschko sumpah kanggo ngowahi urutan kanggo apa nggambaraké minangka “perang tanpa aturan” ing Ukraina, nelpon kanggo pemilihan awal kang plans kanggo nglawan Presiden Viktor Yanukovych. Ing Interview karo AFP, Klitschko uga ...

Meningkat dening Zemanta