Imajinasi taméng Anjeun

Your Powerful Imagination

Ieu téh hiji kapercayaan umum nu uteuk manusa nyaeta kumaha bae kosong di lahir, jeung salaku anak mimiti tumuwuh jeung narima stimulus, nu neuron ngamimitian nyieun koneksi. Élmu ayeuna Ngajalajah, kumaha oge, nu sabalikna bisa jadi bener. orok anu sabenerna lahir jeung loba sambungan neuron leuwih ti paling sawawa geus. Eta bisa jadi anu learning teu lumangsung ku nyieun koneksi neuron, tapi rada ku weeding kaluar maranéhanana anu henteu dipaké. Mun ieu bener, mangka urang sadaya, saleresna, lahir jeung pikiran cemerlang jeung urang kudu ngagunakeun atawa leungit.

Dina minggu kahiji hirup, paling babies bakal babble unggal sora mungkin imaginable. Tapi, barudak ieu saterusna bakal leungit kamampuhan pikeun nyieun sora anu henteu mangrupa bagian tina basa maranehna geus dilatih pikeun nyarita. Ku sabab, lingkungan anak baris maénkeun peran tremendous dina pangwangunan uteuk.

After the original figure legend: Coronal sect...

Sanggeus legenda inohong asli: bagian Coronal ngandung neuron pyramidal mariksa chronically "kade" (visualized ku GFP héjo) teu kokotor keur GABA (visualized ku staining antibodi beureum). Confocal image tumpukan, overlay of GFP jeung GABA saluran. skala bar: 100 μm (kiridit Photo: Wikipedia)

Élmuwan ngaku yen di masarakat urang individu rata ngagunakeun ngan 5 – 10% tina uteuk urang kakuatan. Hayangna naon hirup anjeun bisa jadi kawas lamun éta bisa merangsang Anjeun pikiran kana ngaktipkeun komo bagian leutik nu poténsial henteu kapake!

Dimimitian ku nanyakeun diri:

1. Lamun kuring bisa boga nanaon di sadaya, naon nu bakal eta jadi?
2. Naon nu bakal mah kudu ulah nepi ka attain eta?
3. Naon eureun kuring ti ngalakonan eta hal ayeuna?
4. Kumaha carana abdi tiasa nungkulan tantangan maranéhanana ka attain kahirupan mah kahayang?

pertanyaan ieu pindah urang kana realms tina lamunan keur nyiptakeun gegambaran jeung pamikiran positif — nu qualities nu bakal ngidinan Anjeun pikeun awaken nu séjén 90% jeung jaga eta neuron firing!

Ayeuna anjeun bisa ngomong ka diri, II geus boga sikep positip, atawa, sugan nu barang positif teu hasil — sadaya mah kudu geus willpower Tapi démo di handap ieu ngabuktikeun yen imajinasi téh jauh leuwih kuat batan willpower bisa kungsi jadi.

Oké, siap uji? Ngumpulkeun sakabéh kakuatan jeung “willpower.” Kudu yakin NOT ulah di handap di dieu eta asalna teu mikir tina beureum firetruck!!

Aya naon?

anjeun otomatis pikiran hiji firetruck beureum, bener? Hal ieu sabab lamun bakal jeung imajinasi aya di konflik, imajinasi sok ngéléhkeun. Kalolobaan jalma méakkeun deal gede waktu nétélakeun sorangan naon teu hayang, tinimbang naon anu maranéhanana hayang.

Komo jeung unggal ounce of willpower maranéhanana bisa muster, maranehna kumaha bae mungkas nepi ka leuwih hal heubeul sarua.

Thats sabab pikiran jalan dina gambar, teu kecap. Imajinasi téh bahan rusiah kahirupan. Lamun urang dibayangkeun sorangan beunghar, mandang jumlah duit maranéhanana geus, Chances aranjeunna bakal damang jeung kuat jeung hirup hiji hirup loba pisan.

Lamun jelema beunghar imagines dirina kirang atawa dina brink tina kaleungitan pakaya-Na, eta kamungkinan nu kasulitan jeung panyakit bakal bala manéhna kubur.

Sagala rupa nu urang neangan dina kahirupan geus hadir dina diri urang sorangan. Nu sooner we datang ka percaya daya imajinasi urang sorangan, nu gampang kahirupan urang bakal jadi. I tangtangan Anjeun pikeun manteng pikiran anjeun ka kamungkinan prestasi leuwih aspirasi Anjeun hadir.

Kumaha upami, dina usaha pikeun ngahontal tujuan Anjeun, Anjeun awakened nu genius laten kuat dina? Kumaha Anjeun bakal ngarasa lamun kapanggih cageur pikeun AIDS atawa kanker? Mikir jelema anu bakal kauntungan ti prestasi Anjeun.

kanyataanana teh nya eta nepi ka dulur pangeusina imagines dunya kaséhatan jeung vitalitas keur sakabeh, aya bakal salawasna panyakit jeung woe. Candak muatan hirup anjeun ayeuna. Bayangkeun jalan pikeun kaséhatan jeung kabagjaan jeung bakal jadi.

 

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali