Anjeun bisa Jalankeun Windows 95 Di jero Browser anjeun Ayeuna [PcWorld]

You Can Run Windows 95 Inside Your Browser Now [PcWorld]

Urang geus katempo Windows 95 ngajalankeun dina smartwatches jeung konsol game handheld, tapi ayeuna Anjeun bisa ngajalankeun sistem operasi 20 taun heubeul langsung ngaliwatan mana wae web browser.

Versi dumasar browser-of Windows 95 ieu dijieun ku programmer Andrea Faulds, sarta ayeuna kapanggih ku The Next Web. Intina, Faulds dipaké populér DOS émulator DOSBox ka boot nepi salinan Windows 95, tuluy disusun kode DOSBox kana Javascript maké program disebut Emscripten.

Baca Pasal Full

18712 1