Bakal Anjeun Pee Dina kaos suku anjeun Pikeun Cas Henpon?

 

A grup panalungtik basa Inggris geus kapanggih hiji cara pikeun ngahurungkeun cikiih manusa kana listrik: jeung sél suluh mikroba (MFCs) strapped ka kaos suku.

17027 0