Srigala’ Howls bisa ID'd ku Komputer

panalungtik Inggris ngembangkeun hiji program anu bisa ngaidentipikasi individu wétan srigala abu‘ howls 100 persen akurat.

 

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali