pamaké Windows XP bribed jeung $100 off Windows 8 alat

Windows XP users bribed with $100 off Windows 8 devices

IN ANAK ngukur nekat panganyarna coba mun jeung ngayakinkeun pamaké XP pikeun ngamutahirkeun ka mesin anyar, Microsoft anu ngalamar konsumén $100 off Windows tangtu 8 alat lamun maranehna nampilkeun komputer XP maranéhanana di toko.

deal Nu ngalir nepi ka 15 Juni, jeung sadia di retailers sakuliah AS, Kanada jeung Puerto Rico. “Tawaran manglaku ka konsumén anu nyieun meuli online(s) jeung qualifying alat Windows XP, atawa customer anu nampilkeun hiji qualifying alat Windows XP salila meuli(s) di-toko ngan,” sungut Redmond ngécéskeun.

Sanajan Microsoft nyebutkeun kasadiaan online, éta can écés kumaha Anjeun bisa ngabuktikeun Anjeun gaduh mesin Windows XP leuwih web tanpa nyokot kana hiji toko.

Nu $100 diskon ngan sadia ngalawan alat anyar costing sahenteuna $599, jeung ngawengku tablet Surface dikurangan Surface nu 2. Microsoft disorot nu sirik HP Touchsmart 15 layar rampa laptop jeung Lenovo ThinkPad S1 Yoga layar rampa laptop / tablet hibrid salaku dua alat layak pikeun deal.

Microsoft geus kalawan nyata yakin dina kakawasaan deal ieu ngolo-ngolo XP paeh-hards mana sadaya batur geus gagal, sabab nu disarankan nu konsumén nu diwatesan ku hiji alat unggal.

Microsoft bakal tungtung sadaya pangrojong pikeun sistem operasi 12 taun heubeul anak ti 8 April. sungut nu geus warned kumaha aman XP ieu dibandingkeun jeung Windows platform anyar, jeung mitra kawas HP geus undertaken kampanye iklan nyoba jeung ajak usaha pikeun ngamutahirkeun.

Najan usaha ieu, XP masih loba dipaké di sakuliah organisasi jeung individu, jeung jelas bakal tetep dipaké post 8 April. m

Repost.Us – Republish Pasal Ieu
Artikel ieu, pamaké Windows XP bribed jeung $100 off Windows 8 alat, ieu syndicated ti nu Inquirer sarta dipasang di dieu jeung idin.

Enhanced by Zemanta