William jeung Kate nyewa nanjung Spanyol

William and Kate hire Spanish nanny

Britania sacara Pangeran William jeung pamajikanana Catherine geus hired a nanjung Spanyol kasampak sanggeus putra orok maranéhanana Pangeran George, pajabat karaton ceuk.

Maria Teresa Turrion Borrallo bakal ngarambat jeung royals dina tour maranéhanana Selandia Anyar, jeung Australia bulan saterusna, Kensington Istana ceuk dina Kemis.

“Nu Adipati jeung Duchess Cambridge nu delighted,” a juru carios Kensington Istana ka AFP.

“Maria mangrupa full-time nanjung, anu dimimitian karya jeung urang anyar, jeung bakal ngalengkepan nu Adipati jeung Duchess jeung Pangeran George ka Selandia Anyar jeung Australia.

“Sabot maranéhanana geus kaluar jeung ngeunaan manéhna bakal néangan sanggeus Pangeran George salaku manéhna nu geus ngalakonan pikeun pasangan ahir minggu.”

-Lahir Spanyol Borrallo dilatih di Norland College, a childminders’ sakola latihan di mandi, kulon England.

juru carios teu bakal mastikeun mana wae wincikan sejenna ngeunaan nya, nyebutkeun yen salaku pagawe tina Royal Rumah tangga maranéhanana wincikan éta rahasia.

Tapi koran British digambarkeun nya salaku “Spanyol super-nanjung”.

Pangeran George, katilu dina garis ka tahta, lahir dina tanggal 22, 2013. William jeung urut Kate Middleton nikah di April 2011.

Repost.Us – Republish Pasal Ieu
Artikel ieu, William jeung Kate nyewa nanjung Spanyol, ieu syndicated ti AFP sarta disalabarkeun di dieu jeung idin. Copyright 2014 AFP. Sadaya hak disimpen

Enhanced by Zemanta