Naon kertas toilet Anjeun nyebutkeun ngeunaan anjeun

What your toilet paper says about you

Ulah anjeun gulung leuwih atawa dina? waktu Next anjeun nganjang ka kamar pangleutikna di imah boga katingal di loo roll


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Naon kertas toilet Anjeun nyebutkeun ngeunaan anjeun” ieu ditulis ku Ben Ambridge, pikeun panitén dina Minggu 27 Désémber 2015 08.30 UTC

minggu ieu hayu urang lampahkeun bit tina - ahem - roll muter. Kumaha anjeun resep ngagantung toilet roll Anjeun? Naha anjeun kawas ahir leupas jadi jauh tina tembok (leuwih gaya) atawa di gigireun tembok (gaya dina)?

Ayeuna hayu urang nempo naon Dr Gilda Carle ("Ahli hubungan ka béntang") geus ngomong ngeunaan pilihan Anjeun.

Lamun gulung leuwih ... Anjeun jiga nyokot muatan, ngabutuhkeun pisan organisasi sarta gampang overachieve.

Lamun gulung dina ... Anjeun keur diteundeun-deui, diandelkeun jeung neangan hubungan jeung yayasan kuat.

Mun anjeun teu paduli, salami éta aya ... Anjeun Tujuan jang ngaleutikan konflik, nilai kalenturan jeung kawas putting dibaturan kaayaan anyar.

Tapi bisa pilihan Anjeun ngabejaan urang hal ngeunaan kakawasaan earning Anjeun? Hiji survey US manggihan yén 73% jalma nu earn dina $20,000 gulung dina, waktu 60% jalma anu earn leuwih $50,000 ngaguling. survey ieu teu cukup minuhan standar diperlukeun keur ulikan psikologi ilmiah - tapi lamun kolom ieu maca mandi paporit Anjeun bakal mere Anjeun hiji hal ka ponder.

Keur versi pinuh referenced artikel ieu, indit ka benambridge.com. Fancy sababaraha kuis deui? pesenan Psy-Q ku Ben Ambridge (Buku propil, £ 8,99) atawa £ 6,99 ti bookshop.theguardian.com

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

18415 0