Ieu Nokia 3210 telepon nu panggedéna sadaya waktu?

Was the Nokia 3210 the greatest phone of all time?

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Ieu Nokia 3210 telepon nu panggedéna sadaya waktu?” ditulis ku Kang Rifky Jane Parkinson, pikeun theguardian.com dina Jumaah 19 Juni 2015 14.35 UTC

Tahan telepon - Nokia ngabogaan ngumumkeun nya mulang ka mobile nu (sel) pasar. Nu Finlandia telecoms raksasa, nu ieu sakali produser pangbadagna anu héndsét mobile di dunya, geus sapuk jeung Microsoft mimitian ngarancang telepon deui dina 2016.

Microsoft meuli faltering unit telepon sélulér pausahaan pikeun € 5.44bn (£ 4.6bn) dina 2013, sanggeus Hepi sales dina nyanghareupan kompetisi ti Apel. Tapi ayeuna Nokia sacara kapala eksekutif Rajeev Suri ngabogaan ceuk Nokia nyaéta pikeun mulang, urang teu bisa mantuan harking deui ka anak Piece de tahan: nu Nokia 3210. Di dieu nu naha urang dicinta eta.

Batre kungsi maot

Nu iPhone 6 boga umur batre rata poé kurang ti hiji, nu Samsung Galaxy S6 teu leuwih hadé. Nu 3210? Bakal lumangsung pikeun, siga, saminggu. Kamungkinan dua minggu, gumantung sabaraha sering ular ieu dimaénkeun.

Aya alesan kunaon ieu banyol geus dipigawé para rounds dina internet:

Ngan nunda dina jaket mah pamungkas ngagem dina kawinan di 2001 jeung manggihan Nokia 3210 dina saku. Eta masih ngabogaan 2 bar batre kenca

Eta hartina teu megatkeun. Kungsi

Urang kabeh terang, anu toko telepon di tengah mal kota jero anu nyieun killing ti layar smartphone smashed. Kungsi bakal lumangsung kalayan sturdy nu 3210, sabeurat 153g. Nu 3210 bisa salamet an bom atom, lini jeung kamungkinan dua digabungkeun.

Teundeun ikon eta ka lanté jeung panutup bakal pop off, batré nyiduh kaluar, tapi kukituna jadi sarua jeung kuku chipped. Polandia eta pareum, snap deui babarengan, jeung sagalana bakal ok. Teu heran urang ayeuna banyol nu nempel handset bakal ngaruksak lantai, jeung teu cara séjén di sakuliah.

Nu 3310, pewaris ka 3210, nu dasarna kokotéténgan kawas 3210 geus nempatkeun dina kebat beurat, ieu malah langkung mantap, jeung ngarah ka Indestructible 3310 meme.

Nokia meme
Indestructible 3310. Amirite? Photograph: KnowYourMeme.com
Nokia gambar lulucon telepon dipake salaku ram batré
Nokia 3310 dipake salaku ram batré. Photograph: KnowYourMeme.com

Kabéh warna!

Kungsi boga kecap "fascia" geus jadi kawentar saperti dina jaman 3210. Urang kabéh ngeunaan fasciae. Jumlah warna! Nilai pangdeukeutna glitter! Nu decals! Nu stiker! Nu sambel-off adatan breaching loba beda film jeung musik hak cipta! Nu berwarna panels keyboard karét! Nu mengembang nyertakeun! Aya teu lain nu off-wates lamun datang ka decorating nu 3210. Porno-diilhami attire?, nyertakeun jeung, sacara acak, merek coklat dina eta.

Taya sial ieu kalawan iPhone. "Space abu"Jeung" sabak "? Bisa nanaon leuwih boring?

Oray, kalawan atra

Yakin, ayeuna nu panggedéna Seni éléktronik jeung Rockstar kaulinan sadia di ketok hiji aplikasi, gobbling nepi rohangan télépon jeung jam waktu. Anjeun tiasa ngangkat kulawarga sakabeh dina The Sims atawa meunang Liga Utama dina FIFA, tapi euweuh bisa ngéléhkeun murni, jeung purist, adrenaline gawena of Oray.

Reureuh jeung anjeun ngaco. Sing saha terang yen, a error rookie. Katingalina, batur sakali ngawasa ular, jeung bukti aya dina ieu 13 menit GIF. Kaulinan masih sadia pikeun muter salaku endog YouTube Paska nepi 2014, lamun Google nyokot eta jauh. Ulah jadi jahat? Leres Pisan.

Rarasaan sakabeh nostalgia ayeuna? Kungsi sieun - nu 3210 nyaeta masih aya meuli dina eBay. Henteu ngan éta, tapi jadi aksesori. Smartphone? Meh.

• artikel ieu diralat dina 22 Juni 2015. Rajeev Suri nyaéta kapala eksekutif tina Nokia, teu Microsoft salaku artikel saméméhna ceuk.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

Artikel nu patali