headset HTC The Vive Pra VR – Review ku VERGE [Video]

HTC jeung klep sacara kanyataanana headset virtual teu kaluar can, tapi urang keur belanja kavling waktu jeung pérsi deukeut-final impressive.

Artikel nu patali

12763 1 Mar 14, 2016