Video game mantuan manula tetep pikiran maranéhanana seukeut

Video game helps elderly keep their minds sharp
Video game mantuan manula tetep pikiran maranéhanana seukeut (via AFP)

A video game bisa mantuan jalma manula ngalawan turunna kognitif, élmuwan ngalaporkeun dina jurnal Alam Rebo. Nu novel game nembongkeun uteuk leuwih “plastik,” atawa serbaguna, di sepuh urang cageur ti pamikiran, nu muka nepi jalur anyar pikeun ...

Enhanced by Zemanta