harga minyak US naek dina tightening supply di hub konci

US oil prices rise on tightening supply at key hub

harga minyak di New York ucul Rebo sanggeus data némbongkeun hiji ragrag di suplai bumi di hub dagang US konci jeung turunna heran badag di saham béngsin.

patokan US West Texas panengah pikeun kiriman Méi mawar $1.07 ka $100.26 tong dina New York Mercantile Exchange.

patokan Éropa Brent minyak pikeun kiriman Méi ditambahkeun opat cents ka $107.03 tong dina antar benua Exchange di London.

Gemblengna suplai minyak US mawar 6.6 juta tong for saminggu, dumasar kana laporan mingguan ti Administrasi Sejenna Energy US, well luhur 2.8 juta projected ku analis surveyed ku Wall Street Journal.

Tapi laporan EIA némbongkeun hiji kamunduran tina 1.3 juta tong di Cushing nu, Oklahoma minyak-dagang hub pikeun patokan US.

laporan EIA Rebo sacara ditandaan nu kadalapan minggu lempeng nempo hiji kamunduran di Cushing, ceuk Robert Yawger, anu ngarahkeun division futures di Mizuho jaminan. Saham di Cushing aya di tingkat panghandapna maranéhanana saprak Januari 2012, cenah.

“konsentrasi ieu dina jumlah Cushing,” Yawger ceuk.

Dina serelek di supply di Cushing nyaeta “faktor terus bullish” pikeun minyak, ceuk Andy Lebow, Wapres senior pikeun turunan énergi di Jefferies Bache.

“Urang gé geus cukup asupan… tapi urang keur meunang tingkat cukup signifikan low,” Lebow ceuk.

Analis oge dicutat a 5.1 juta teundeun laras dina suplai béngsin, leuwih ti 1.3 juta turunna ngaramal ku analis.

Repost.Us – Republish Pasal Ieu
Artikel ieu, harga minyak US naek dina tightening supply di hub konci, ieu syndicated ti AFP sarta dipasang di dieu jeung idin. Copyright 2014 AFP. Sadaya hak disimpen

Enhanced by Zemanta