Muka konci Self pamutahiran Power anjeun

Unlock Your Self Improvement Power

Lamun urang kasampak di obyek tangtu, a lukisan contona we moal bisa ngahargaan naon di jerona, naon dicét jeung naon nu sejenna mana eta lamun lukisan téh sakadar inci jauh ti beungeut urang. Tapi lamun urang nyoba nyokot eta saeutik salajengna, weíll boga visi jelas tina karya seni sakabeh.

Urang ngahontal titik dina kahirupan urang lamun urang siap parobahan jeung sakabeh kebat informasi anu bakal nulungan urang muka konci daya pamutahiran diri urang. nepi ka saterusna, hal bisa staring urang katuhu dina irung urang tapi urang donít nempo. Ngan waktu urang mikir muka konci daya pamutahiran diri urang lamun sagalana meunang awon. Candak prinsip bangkong contona

Coba nempatkeun bangkong A dina pot tina cai nu ngagolak. Aya naon? manéhna twerps! Manéhna jumps off! kunaon? Sabab manéhna teu bisa sabar parobahan dadakan di lingkungan-Na suhu cai sacara. Saterusna coba bangkong B: nempatkeun manéhna dina cai haneut Lukas, tuluy ngahurungkeun kompor gas dina. Tungguan Til cai ngahontal titik golak nu tangtu. Bangkong B terus nyangka ìOohÖ itís bit haneut di hereî.

Jalma nu jiga bangkong B sacara umum. Dinten, Anna nyangka Carl hates nya. enjing, Patrick walks nepi ka nya jeung ka dirina manéhna hates nya. Anna tetep pikiran sarua jeung doesnít nya naon babaturan nya nyebutkeun. Énjing, manéhna diajar yén Kim jeung John ogé abhors nya. Anna doesnít nyadar sakaligus pentingna jeung butuh pamutahiran diri nepi ka sakabéh masarakat hates nya.

Urang diajar palajaran urang nalika urang ngalaman nyeri. Urang pamustunganana ningali tanda warning jeung sinyal lamun hal meunangkeun kasar jeung tangguh. Lamun urang nyadar yén urang kudu ngarobah diets? Lamun euweuh jeans jeung kaos urang bakal cocog urang. Lamun urang eureun dahar candies jeung chocolates? Sawaktu sadaya huntu urang geus fallen off. Lamun urang nyadar yén urang kudu eureun udud? Lamun bayah urang geus Isro bad. Lamun urang neneda jeung menta tulung? Lamun urang nyadar yén weíre gonna maot isukan.

Ngan waktu lolobana urang kungsi diajar ngeunaan muka konci daya pamutahiran diri urang lamun sakabeh dunya ieu nabrak jeung ragrag eta. Urang mikir jeung ngarasa cara ieu sabab teu gampang pikeun ngarobah. Tapi parobahan jadi leuwih nyeri lamun urang teu malire eta.

Robah bakal kajadian, kawas atawa hate eta. Dina hiji titik atawa nu lian, we are all going to experience different turning points in our life ñ and we are all going to eventually unlock our self improvement power not because the world says so, not because our friends are nagging us, but because we realized its for our own good.

Happy people donít just accept change, they embrace it. ayeuna, you donít have to feel a tremendous heat before realizing the need for self improvement. Unlocking your self improvement power means unlocking yourself up in the cage of thought that ìits just the way I amî. It is such a poor excuse for people who fear and resist change. Most of us program our minds like computers.

Jen repeatedly tells everyone that she doesnít have the guts to be around groups of people. She heard her mom, her dad, her sister, her teacher tell the same things about her to other people. Over the years, that is what Jen believes. She believes its her story. And what happens? Every time a great crowd would troop over their house, in school, and in the community ñ she tends to step back, shy away and lock herself up in a room. Jen didnít only believed in her story, she lived it.

Jen has to realize that she is not what she is in her story. Instead of having her story post around her face for everyone to remember, she has to have the spirit and show people ìI am an important person and I should be treated accordingly!abdi

Self improvement may not be everybodyís favorite word, but if we look at things in a different point of view, we might have greater chances of enjoying the whole process instead of counting the days until we are fully improved. Three sessions in a week at the gym would result to a healthier life, reading books instead of looking at porns will shape up a more profound knowledge, going out with friends and peers will help you take a step back from work and unwind. And just when you are enjoying the whole process of unlocking your self improvement power, youíll realize that youíre beginning to take things light and become happy.

28114 0