Twitter ramps nepi fitur babagi poto

Twitter ramps up photo sharing features

Twitter ditambahkeun poto Facebook-gaya “tagging” jeung diisedkeun jumlah gambar nu pamaké iPhone bisa ngabagikeun dina post single.

Saloba 10 jalma dina gambar single bisa “tagged” jeung ngaran tanpa dahar kana wates 140-karakter ka téks talatah dipasang di layanan, software Twitter insinyur Cesar Puerta ceuk dina post blog Rebo.

“Méré tag jalma di gambar ngajadikeun paguneman kira-kira poto fun jeung gampang,” Puerta ceuk.

pamaké Twitter tagged dina gambar bakal meunang bewara. Jalma bisa ngadalikeun bewara babarengan jeung anu bisa tag eta di gambar, nurutkeun Puerta.

Facebook geus lila meunang urang tag babaturan di gambar dipasang di jaringan sosial.

Kamampuhan pikeun ngirim collage saloba opat gambar dina 'tweet single’ ogé keur digulung kaluar, dimimitian ku iPhones jeung jangji geura-giru pikeun alat nu bagerak Powered by Google-dijieun software Android.

arrays poto dina tweets bakal viewable ti alat mana wae.

Fitur anyar nu keur diwangun kana versi panganyarna aplikasi smartphone Twitter sacara.

Repost.Us – Republish Pasal Ieu
Artikel ieu, Twitter ramps nepi fitur babagi poto, ieu syndicated ti AFP sarta dipasang di dieu jeung idin. Copyright 2014 AFP. Sadaya hak disimpen.

Enhanced by Zemanta