Tipron: A Projector Robot Rolling panon [Video]

 

Nu Tipron projector pasangan kalawan app jadi Anjeun bisa ngadalikeun projector sareng telepon Anjeun. Tapi bagian bener tiis tina Tipron téh nya éta bisa mindahkeun kira-kira dina sorangan.

17913 0