Nu iPhone jeung iPad kaulinan best of 2015

The best iPhone and iPad games of 2015

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “The best iPhone and iPad games of 2015” ieu ditulis ku Stuart Dredge, pikeun theguardian.com dina Kemis 24th Désémber 2015 08.00 UTC

iOS gamers were truly spoiled for choice in 2015, with at least two or three excellent new games released every week. Independent developers were fizzing with ideas, even if they often struggled to make their fortune from them.

Narrowing down a huge longlist to reach the 25 games featured here involved squeezing out some impressive titles, from Skylanders Superchargers and Real Boxing 2 to Attack The Light, Letterpad and You Must Build a Boat.

Here is the final 25: the Guardian’s pick of 2015 in iOS gaming. jeung, nuhun, there is a separate Android games roundup that you can find here.

25. PewDiePie: Katerangan nu Brofist

A game dumasar kana salah sahiji YouTubers pang populerna di dunya bisa sigana kawas resep pikeun tunai-di, tapi ieu nanaon tapi. Katerangan nu Brofist nyaeta platformer well-crafted jeung kavling rujukan nyaho sajarah kaulinan. Ogé ngajadikeun anjeun ngandelkeun kaahlian Anjeun tinimbang dompét anjeun (keur purchases di-app) ka kamajuan.

24. Star Wars: Galaxy of Heroes

Unggal bulan dina 2015 seemed pikeun mawa hiji Star Wars mobile game anyar, sakabéh eta alus. Ieu hiji fans bakal relish paling: kaulinan aksi well-dirarancang kalawan tekenan dina ngumpulkeun karakter ti rupa eras tina Star Wars, and then forming them into teams to battle it out in the universe.

23. Dark Echo

We’ve seen audio-only games such as Papa Sangre on iOS before, tapi ieu téh béda, ngagunakeun "visualized disada" pikeun mintonkeun lingkungan anak dumasar kana sora anjeun nyieun. Iwal jalma sora oge mikat … sumur, urang moal bari eta. Tapi ieu teu game Anjeun bakal hoyong ulin sorangan ahir peuting - éta gé geus maneh jumping kaluar ti sofa Anjeun.

22. SPL-T

“We know. It doesn’t look like much. But we promise that it’s a very good puzzle game,” said developer Simogo – of Year Walk and Device 6 fame – and they were right. SPL-T seems very simple: you tap on the screen to divide it into halves (and then halves again, jsb). But as you start developing your strategy, it sucks you in.

21. AirAttack 2

If you love a good shoot-‘em-up with bullets streaking everywhere, you’ll love AirAttack 2. Its second world war theme sees you flying through 22 levels shooting and bombing enemy forces, and while the spectacular graphics are the game’s main selling point, its gameplay is reassuringly challenging for fans of the genre.

AirAttack 2
AirAttack 2 Photograph: PR

20. lancah: Sanggem tina Shrouded Pase

Nu sequel ka 2009 urang (masih patut mariksa kaluar) lancah: Nu Rusiah of Bryce Manor, ieu leuwih dalapan laga teka-ngarengsekeun, Anjeun ngajajah an agam ditinggalkeun trapping serangga jeung uncovering carita gaib. Bagian trend a (babarengan jeung kaulinan kawas Prune jeung handapeun nu mercusuar) keur kurang frenetic uteuk-manjang.

19. Handapeun mercusuar nu

Ieu kaulinan pohara béda, tapi lamun dipikacinta Tugu Valley dina 2014, mangka handapeun mercusuar Nu bisa jadi fix anjeun nu salajengna. Ieu kaulinan teka diatur di handap mercusuar a, di mana Anjeun kudu ngahurungkeun roda mékanis pikeun néang jalan pahlawan ngora Anjeun ka akina leungit. Ieu caang jeung warni, jeung tes kaahlian pamikiran gurat Anjeun.

18. Downwell

Downwell looks like a Spectrum game, and plays quite like one too – complete with on-screen buttons to control its action. Yet the game has won plenty of people over to its charms, as you plunge down a well looking for treasure. The depth (pun partly intended) comes from the weapons and power-ups that you collect along the way.

17. iteuk Cricket 2

Salaku loba kaulinan wirahma-aksi salaku sim olahraga, iteuk Cricket 2 geus anjeun hoicking fours jeung sixes ngalawan sauntuyan lawan, jeung kadali sampurna dilucuti-handap sarta silky-lemes animasi. The best cricket game on iOS, tapi mékanika anak kudu make daya tarik pikeun fans leuwih sederhana ogé buffs cricketing.

16. Fallout panyumputan

Ku tungtung 2015, fans Fallout anu diputer Fallout 4 dina konsol maranéhanana. Tapi nepi ka release anak, mobile game Fallout panyumputan ieu maranéhanana eusian-di fix - tapi ogé kaulinan luhur-kiyeu di katuhu sorangan. Kaulinan nilik anjeun ngajalankeun pos-apocalyptic panyumputan jero taneuh, kawas radiasi-dodging The Sims.

Fallout panyumputan
Fallout panyumputan

15. Nu Room Tilu

Both previous The Room games remain excellent touchscreen puzzle games, and the third in the series was just as good. Like its predecessors, it focused on physical puzzles, as you spin, tap and zoom in on various artifacts to figure out their secrets. The perfect showcase for recent iOS devices’ visual grunt, but a great game too.

14. Ieu Perang milik

game séjénna nu bakal méré émosi Anjeun alus bade-sora, ieu mangrupa kaulinan perang diputer ti perspektif sipil di hiji kota dina ngepung. Anjeun bakal dibeulah waktos Anjeun antara ngawangun hideout jeung foraging di jalan kota bahaya, with some very hard decisions to be made about the people under your protection.

13. Shooty langit

Disebutkeun dipikawanoh minangka salah sahiji hal pamekar Crossy Road teu saterusna: sagigireun reinventing Pac-Man, they made this rapidfire shoot-‘em-up. It uses dinamika sarupa Crossy Road: Anjeun bakal maot rutin, tapi bakal muka konci karakter anyar Anjeun kamajuan. Nyatu pesona, jeung refreshingly unaggressive jeung purchases di-app anak.

12. Don’t Starve: Pocket Edition

One of the hardest games in this list – in its early stages anyway – but one well worth persevering with. Don’t Starve sees you abandoned in a wilderness, having to find food, set up camp and avoid being scoffed by wild animals. An inventive and unsettling twist on the exploration-and-crafting genre.

11. Minecraft: Story Mode

kaputusan Minecraft maker Mojang pikeun tim nepi ka developer Telltale Games keur petualangan naratif bisa geus kasalahan, tapi gantina ieu kasuksésan triumphant. A game nu disetél dina dunya sejen kaulinan sacara bisa disada a meta bit, tapi karakter, sora lakonan jeung rujukan fan-fokus dijieun ieu saréat.

Minecraft: Story Mode
Minecraft: Story Mode

10. Rayman adventures

Vintage konsol franchise Rayman geus jadi salah sahiji merek kaulinan mobile paling dipercaya teuing, jeung runtuyan kacida alusna judul layar rampa. Rayman Adventures didn’t break the streak, even with its freemium structure: aksi platform colorfully-cartoonish jeung kadali nu kungsi ngagagalkeun.

9. Alto’s Adventure

We’ve seen snowboarding and skiing games before on iOS, but never one as lovely-looking as Alto’s Adventure. Its zoomed-out camera puts the focus as much on the carefully-crafted backgrounds as on your snowboarder, with physics that feel just right as you zip (and jump) across the undulating landscapes.

8. Brothers: A Tale of Two Sons

The original PC and console version of this has won dozens of awards, and deservedly so. It puts you through the wringer with its tale of a pair of brothers trying to save their father’s life. Clever controls and lush visuals will draw you in, but it’s the story that will keep you playing.

7. Lima peuting di Freddy urang 4

Nu Lima peuting di runtuyan Freddy urang geus diwangun hiji fanbase devoted, jeung game final tumaros teu nguciwakeun eta. Sakali deui, Anjeun keur ngalakonan perang jeung musuh animatronic genuinely-creepy, iwal waktu ieu buleud aksi geus bergeser ka imah anjeun sorangan. Kaulinan pangalusna can di Premier runtuyan survival-horor mobile sacara.

6. Alphabear: Kecap Puzzle Game

Ampir opat taun sanggeus peluncuran anak, Triple Town tetep salah sahiji puzzlers mobile pangalusna. Dina 2015, developer anak dijieun game kecap sarua-adiktif, Alphabear, nu nilik anjeun éjahan kecap ti Kotak kalender Hijriah kawas ka earn titik - jeung ngawangun biruang kartun. Nu sampurna dip-di dip-kaluar game mobile.

Alphabear
Alphabear

5. Lara Croft Go

Ieu bisa mer bentang ka hiji beungeut game kawentar, but this was no lacklustre spinoff. Lara Croft Go - kawas Hitman Go saméméh - an nyaéta brand dalit dilarapkeun ka engine teka-petualangan batu-padet. Lara Croft Go nyimpen pokus squarely dina kapinteran mental Anjeun, jeung genep bab of visuals sampurna-kabentuk ngajajah.

4. Evoland

A ide éndah for saha nu kungsi dipikacinta kaulinan roleplaying (RPG) genre. Evoland dimimitian salaku luhur-handap, monochrome petualangan tapi saeutik demi saeutik karya cara anak ngaliwatan sajarah genre sacara, tungtung nepi ka whizzy real-time battling 3D. A gimmick? Thankfully ieu dicadangkeun ku hiji game nyerep.

3. Football Manajer Toel 2016

Aya geus vérsi mobile alus teuing tina Football Manajer sababaraha taun ayeuna, tapi 2015 nempo gap antara tablet jeung vérsi desktop ngokolakeun sim heureut komo salajengna. Teu saeutik alatan awan-nyalametkeun pilihan pikeun muterkeun game Anjeun disimpen dina boh.

2. Cukur

Ieu kaulinan, atawa aplikasi tapa ngebon-themed? Jalan anu mana waé, it was one of the best things to play on iOS this year. Digambarkeun ku pamekar salaku "surat cinta ka tangkal", eta nilik anjeun nurturing Hormat jeung swipes layar rampa hipu. Kaulinan kasampak jeung sora geulis: nu ubar keur nawarkeun racun ka stress mobile-koropak anjeun.

1. Her Story

Her Story
Her Story

An engrossing game that allows you to play detective, going over footage of police interviews with a woman whose husband has gone missing, sniffing out clues as you search the database, and get deeper and deeper into, nuhun, her story. Great enough to dispel decades of memories of awful “interactive video” games.

janten, naon we lasut? Bagian koméntar kabuka pikeun koméntar anjeun dina kaulinan di luhur jeung saran Anjeun pikeun judul séjén - leuwih dileupaskeun pikeun kahiji kalina dina 2015, lamun teu kapikiran.

Nu iPhone jeung iPad kaulinan best of 2014

Nu iPhone jeung iPad kaulinan best of 2013

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

25785 0