Nu iPhone jeung iPad aktip pangalusna 2015

The best iPhone and iPad apps of 2015

Ti Periscope jeung Enlight ka Apple Musik, Poto Google, YouTube kaulinan jeung pacemaker: pangalusna ios aktip anyar taun


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Nu iPhone jeung iPad aktip pangalusna 2015 - Apple unveils kompetisi Spotify” ieu ditulis ku Stuart Dredge, pikeun theguardian.com dina Jumaah 25th Désémber 2015 13.00 UTC

Nurutkeun teguh analis Forrester Panalungtikan, boga smartphone méakkeun 85% waktu maranéhanana dina eta alat ngagunakeun aktip, tapi 84% waktu anu spent ngagunakeun kakara lima aktip nya éta teu acan preloaded dina alat maranéhanana.

Kusabab kitu éta jadi tangguh pikeun aktip anyar jadi WhatsApp atawa Candy naksir-ukuran hits: sanajan pamekar maranéhanana bisa ngolo-ngolo jalma pikeun ngundeur eta, meunang ka make eta rutin mangrupa tangtangan sejen sagemblengna.

Leungit, nyatu nyoba, jeung 2015 saw sababaraha gagasan inventive ngajalankeun dina App Store. Di dieu nu roundup urang 25 pangalusna brand-anyar ios aktip ti taun. Lamun Android nyaéta platform anjeun pilihan, aya daptar taun-ahir misah pikeun nu Ieuh. Samentara, lamun ditéang pikeun ios kaulinan best of 2015, maca roundup ieu.

Naon we lasut sanajan? Bagian koméntar kabuka pikeun saran Anjeun pikeun aktip ios nu éta anyar (atawa komo ngan anyar ka anjeun) dina 2015.

25. Star Walk 2

benefit utama Sababaraha aplikasi 'nyaeta aranjeunna mantuan Anjeun méakkeun Beuki lila teu nempo layar a, jeung Star Walk 2 nyaeta salah sahijina. Aimed di stargazers amatir, eta mantuan Anjeun ngaidentipikasi béntang, constellations, planét jeung komét dina langit di luhur, jeung model 3D tina nebulae kasohor jeung mode peuting-time pikeun motong layar-cahaya ka minimum a.

24. Grayout

mastikeun diomongkeun, Grayout nyaéta kaulinan, tapi Kaula filing eta dina "fiksi interaktif". Tapi anjeun mengklasifikasikan eta, ieu téh kacida alusna: a prequel ka pamikiran-provoking game carana ngawasan nu developer sarua sacara Blackbar. Setel di rumah sakit a, eta nilik anjeun negotiating "post-traumatis aphasia" pikeun néang jalan ngaliwatan carita.

23. Moodnotes

Mindfulness ieu jauh di warta taun ieu, jeung Moodnotes salah sahiji aktip hoping ka capitalize. Ieu hiji jurnal moods digital nu meunang Anjeun pikeun lagu kumaha ngarasa, bari suggesting sababaraha tips for Ngahindarkeun "sarap pamikiran" anu bisa terjun anjeun kana gloom a. desain anak ensured prosés ieu kungsi chore a.

22. Perenah ti Instagram

Ieu pertanyaan adil ka heran naha ieu téh app misah jeung teu saukur ciri dina Instagram, tapi nu teu eureun Layout keur alat poto-collage slick jeung diaksés. Pilih nembak anjeun, ngatur eta dina pigura multi-image, terus bagikeun atawa nyimpen - nu gunana dimungkinkeun pikeun babagi dina non-Facebook jaringan sosial.

21. béjana

Anu bakal mayar pikeun lalajo video YouTubers ', nunjukkeun yen maranehna geus sadaya sadia pikeun bébas dina YouTube? Béjana ieu usaha well-dirancang pikeun manggihan, maturan eusi anyar ti sauntuyan béntang video online saméméh pencét YouTube. campuran anak musik, vlogging jeung komedi pikeun £ 2,29 sabulan geus nyatu banding.

béjana
béjana

20. diitung MyHeart

ambisi Apple sacara jeung prakarsa HealthKit anak aya sababaraha hal paling metot ngeunaan ios ayeuna, kaasup partnerships anak jeung panalungtik médis. Stanford University sacara MyHeart diitung app - nu meuntas ti US ka UK dina 2015 - Ieu conto alus: putting data jantung Anjeun ka pamakéan alus.

19. Electricomics

iPad-ngan Electricomics ieu usaha panganyarna ka rethink komik jeung novel grafis alat layar rampa. Lengkep jeung komik ti Alan Moore, Garth Ennis, Leah Moore jeung John Reppion, jeung Petrus Hogan, eta némbongkeun kumaha ati (tinimbang pintonan-offy) pamakéan interactivity bener bisa ditambahkeun ka sedeng.

18. Arcadia ku Iain Pears

More fiksi interaktif jeung novel nu ditulis ku pangarang Iain Pears husus pikeun sedeng ieu. Anak branching storyline disusud 10 dongeng intersecting karakter ', bari jeung interface ampir tubemap kawas anak ieu pisan palinter, kualitas tulisan ensured ieu sok ngarasa kawas novel a, tinimbang hiji gimmick digital.

17. kantor lensa

Mun anjeun geus kungsi kapanggih sorangan nyokot poto tina scribbled-on whiteboard keur dipake saterusna, Kantor lensa aya alusna patut katingal a. Salaku alus pikeun scanning dina dokumén jeung keur ngarobah kartu bisnis jeung kuitansi kana catetan digital pikeun archiving aman, ayeuna teh jadi salah sahiji aktip patali karya pang gunana saprak peluncuran anak dina April.

16. pacemaker

Dina 2014, Pacemaker ieu app DJing slick pikeun iPad nu disadap Spotify pikeun musik anak. Dina 2015, sanajan, eta jadi hiji hal komo leuwih metot: an app iPhone jeung sorangan nulungan jieunan-kecerdasan anak (disebut Mållgan) nu bakal nyusunna mixes pikeun anjeun - lengkep jeung pangabisa pikeun anjeun tweak eta di bakal.

pacemaker
pacemaker

15. WifiMapper

Pikeun sering travelers anu mindeng manggihan diri moro turun aksés internet nu moal shred bil mobile maranéhanana, WifiMapper nyaéta invaluable. Eta nyadiakeun map of hotspot Wi-Fi (boh haratis sareng nu mayar) jeung data ngeunaan cara santun sambungan maranéhanana anu, jeung lokasi maranéhanana geus di.

14. Apple News

Aya kavling patarosan kira-kira naon Apple News jadi hiji gatekeeper ka warta hartina pikeun penerbit, tapi judged mastikeun salaku app, eta dijieun mimiti kuat. Eta metot dina warta ti rupa-rupa sumber, mintonkeun eta rapih, jeung ngan sababaraha bulan geus dipintonkeun pangabisa santun ka Ngepaskeun eupan -na pikeun karesep anjeun.

13. kaulinan YouTube

Barengan musik jeung barudak video, kaulinan geus jadi salah sahiji tina tilu pilar utama YouTube ngeunaan eusi. saluyu, taun ieu eta meunang app mandiri sorangan, nyadiakeun akses rusuh ka Anggap panganyarna sacara Play video, resensi, muatan pamekar jeung - an wewengkon ngaronjatkeun fokus pikeun YouTube - kedutan-esque hirup aliran.

12. Camera51

Geus hit dina Android, Camera51 geus sagampil impressive dina ios salaku alternatif pikeun diwangun-di software kaméra. tekenan nyaeta dina nulungan Anjeun sareng framing jeung komposisi, naha Anjeun keur umbar objék, landscapes atawa jalma (selfies kaasup, mahluk ieu 2015).

11. MixRadio Musik

MixRadio ieu sakali layanan musik-streaming Nokia sacara, saméméh keur dijual ka Microsoft, terus dijual deui ka Line jaringan sosial Jepang. Dina boga anyar anak, eta datang ka ios pikeun kahiji kalina jeung app pribadi-radio digosok. Ketok di sababaraha seniman ka mecut up hiji saluran, atawa ngali jero kana kumpulan impressive miboga playlist themed.

MixRadio Musik
MixRadio Musik

10. Apple Musik

Naon ngomong ngeunaan Musik Apple nu geus teu geus ngomong di panjang - teu saeutik di review di-jero urang? Nu Spotify rival ieu teu jadi bad salaku kritik anak harsher ngaku, atawa ieu jadi groundbreaking salaku Birokrat anak ngusulkeun. Tapi daptar puter alus teuing, stasion radio hirup pisan-listenable jeung engine rekomendasi pinter dijieun mimiti cukup santun.

9. Koropak ku Gmail

Pikeun maranéhanana urang anu sumpah ku kotak surat, 2015 réngsé jeung warta nguciwakeun nu Dropbox nyaéta Pangaléngan nu app email. Keur pamaké Gmail, Koropak bisa jadi jawaban di 2016. Sanggeus diajar ti interface pamaké kotak surat sacara, eta nambihan dina fitur kawas bundling talatah sarua babarengan, jeung misahkeun kaluar panginget ti surelek.

8. Google Calendar

Masalah jeung aktip kalénder inventive nyaeta aranjeunna geus mindeng dipikaresep meunang meuli jeung Cicing turun ku lauk badag: salaku Wayah teu taun ieu. Sahanteuna nu teu bakal kajadian jeung Google Calendar, tapi app miboga nyatu ka nyarankeun jadi alternatif pikeun standar ios kalénder, jeung interface basajan jeung panginget gunana.

7. Vrse

Mun anjeun geus kabetot dina kanyataanana kumaha virtual (VR) bisa ngeunaan leuwih ti kaulinan, Vrse aya alusna patut hiji slot homescreen dina iPhone Anjeun. Eta nyadiakeun aksés ka jumlah ngembang film VR pondok keur dihasilkeun ku filmmaker interaktif Chris Susu sacara Vrse ngamimitian - ti pangungsi Siria ka video musik U2.

6. Hawa ku glow

Apple Thankfully inget yén awéwé boga pangabutuh leuwih Ngajalajah musik taun ieu, jeung ditambahkeun periode-tracking ka app Kaséhatan anak. tapi Hawa (baheulana disebut Ruby) sia katingal salaku alternatif pikeun nyukcruk sagalana ti période jeung stress ka sex, jeung masarakat lega ngetok pikeun nasihat.

Hawa ku glow
Hawa ku glow

5. jalan muter

A daytime pelengkap rupa ka Star Walk 2 sacara peuting-time stargazing, Jalan muter mangrupakeun aplikasi pikeun dina suku Wanderers. Ieu nawarkeun pilihan wisata audio, dimimitian ku San Francisco tapi ayeuna jeung London, Paris, Berlin jeung Barcelona antara kota séjén. Ti Backstage Westminster ka Radikal Clerkenwell, bisa héd cahaya anyar dina London pikeun Londoners, teu saukur wisatawan.

4. Dubsmash

Mastikeun diomongkeun ieu dirilis katuhu di ahir 2014, tapi di 2015 nu lip-singkronisasi aplikasi Dubsmash jadi craze mobile Bona-fide - leapfrogging tech awal-adopters balik lempeng ka mainstream nu. Naha nu mangrupa babaturan jeung anggota kulawarga anu rutin ngageser ka eupan sosial Anjeun mouthing katut ka hits musik atawa dialog film.

3. Poto Google

re-energized Flickr tetep kakuatan jadi reckoned jeung lamun datang ka nyimpen jeung babagi fotografi mobile, tapi Poto Google disadiakeun sababaraha kompetisi kaku taun ieu. Ieu gampang make, nawarkeun gudang nu taya pikeun nembak standar-resolusi, sarta ngabogaan sababaraha pakakas ngedit jeung babagi mantuan diwangun dina.

2. Enlight

Salah sahiji 2015 sacara aktip paling impressive boh anak iPhone jeung iPad incarnations, Enlight ieu usaha panganyarna pikeun ngaronjatkeun poto-ngedit dina alat nu bagerak. Dina tingkat dasar anak, éta bener gampang make, tapi leuwih anjeun ngajajah fitur kreatif anak, leuwih alus nembak anjeun anu dihasilkeun bakal.

1. Periscope

Hirup-ngalirkeun data video mindeng teu make akal pikiran … nepi ka sababaraha video hirup robah nepi yen manten - ti megatkeun kajadian warta ka selebriti galecok ka fans. Kaala ku Twitter saméméh peluncuran anak dina Maret dina ios tuluy May dina Android, Periscope ieu quietly jadi salian pisan metot ka media: salaku sapotong urang dina reporter kumaha Bild Paul Ronzheimer dipaké ka nutupan carita pangungsi Siria némbongkeun.

Periscope
Periscope

Aktip pangalusna 2014 pikeun Android, iPhone jeung iPad

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

24849 0