Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Nu campsites pangalusna deukeut taman nasional US: pamiarsa’ tips” ieu ditulis ku pamiarsa Guardian, pikeun The Guardian dina Saptu 12 Juli 2014 18.15 UTC

unggul tip: taman state katedral jurang, Nevada

Dina gurun antara sababaraha taman nasional (Sion, Pupusna Valley, Grand Citarum, jeung Grand Staircase tugu nasional) jurang ieu mangrupa gem saeutik. peuting ieu jelas sangkan eschewed anjir urang jeung camped kaluar dina béntang dina batu gurun panas. Ahir peuting we drove kana gurun jeung diuk dina spring termal dina pitch gelap, ningali béntang shooting overhead.
parks.nv.gov/parks/cathedral-gorge, pitch ti $17 peuting
Catriona90

Alaska

MV Columbia, Alaska

Kluane jeung glacier Bay taman nasional
Pitch tenda Anjeun dina dek tina M ferry / V Columbia sabab sails ngaliwatan pulo Pasifik tina Petikan jero Alaska sacara. Salila lima poé lalampahan ti Haines ka Bellingham anjeun lulus deukeut ka Kluane jeung glacier Bay taman nasional. Anjeun lumayan loba dijamin nempo paus, otters laut komo biruang aneh ambling sapanjang basisir nu.
alaskaferryvacations.com/Vessel_Columbia.htm, ongkos, kaasup kémping, pikeun lalampahan lima poé, $353pp
ID3706337

California

Pinus Gunung Lake tempat kemah

taman nasional Yosemite
Nu Cemara Gunung Lake tempat kemah kudu California sacara pangalusna-diteundeun rusiah. Anjeun tiasa nyewa sakabeh kabin atawa imah kai pikeun harga hiji Yosemite tenda leutik jeung aya fasilitas gede teuing. Anjeun tiasa lauk, jukung, leumpang jeung bike upami Anjeun hoyong putus ti taman - ditambah aya taksi cai méré wisata of danau.
pinemountainlake.com, pitches tenda ti $20 peuting
TheCapeCruiser

Idaho

Mike Harris Campground, Idaho

Grand Teton taman nasional
Nu Mike Harris Campground nyaéta sababaraha mil ti Victor di sisi kulon taman nasional Grand Teton jeung dina leuweung nasional Caribou-Targhee. Ieu téh leutik, hatur nuhun rindang tangkal badag anak, jeung damai. Ieu téh cukup dasar, tapi pohara beresih jeung well kokotéténgan sanggeus. Anjeun tiasa ngakses Tetons ti sisi ieu kalawan nyatu puncak jeung pasir nanjak. Victor nyaéta hiji kota leutik jeung warung kopi hip.
fs.usda.gov/ctnf, pitches ti $12 peuting
Jaykay2

Montana

Grizzly RV Park
Photograph: Sheila Edgar / Blue Sky Nyanghareupan

taman nasional Yellowstone
Nah informed, mantuan staf, toko well-bisi jeung stroll pondok jadi désa West Yellowstone, nu Grizzly RV jeung campground ngan mil ti lawang ka taman. Dina hiji peuting tenang Anjeun bisa ngadéngé srigala howling, tapi teu panik - maranéhanana geus ti ajag daerah anu ditangtayungan pikeun ngamumule tutuwuhan jeung sasatoanana turun jalan!
grizzlyrv.com, rohangan tenda (nepi ka opat jalma) ti $39.95 peuting
ID376618

Permén Blackbones tempat kemah, Montana
Permén Blackbones tempat kemah, Montana

taman nasional glacier
Nu Permén Blackbones tempat kemah tina Blackfeet India of Montana, nu wates taman nasional glacier, mangrupakeun opener panon for saha cukup boga untung méakkeun waktu aya. Fasilitas pisan dasar, tapi silaturahmi nyaeta endah pisan jeung taman badag nyaéta purity sorangan, jeung hawa seger anak, walungan bersih, leuweung pinus jeung sparkling aliran.
blackfeetcountry.com, bebas
foxthecox

Texas

Stillwell Store jeung Campground, Texas

Big Bend taman nasional
Dina watesan kémping ambience, pangalaman di Stillwell Store jeung Campground ieu meureun pangalusna digambarkeun salaku rada mandul: Anjeun bisa ngaharepkeun pikeun ngabagikeun pitch leuwih jeung bushes scrub ti tangkal rindang. Tapi éta téh pinuh ku karakter jeung pesona Texan. Ieu téh deukeut ka Big Bend jeung Rio Grande, geus Wi-Fi, jeung nyimpen hartina Anjeun bakal kungsi jadi nyangkut pikeun kabutuhan poko - atawa friendly banter.
stillwellstore.com, pitches ti $7 peuting
MaiZing

Utah

Moab Dina kanvas

Arches taman nasional
Mun anjeun geus sanggeus bed ditangtoskeun, pancuran suite jeung toilet en, sasarap gourmet (komo kompor kai-ngaduruk keur chilly gurun peuting), mangka tempat kemah Moab Dina kanvas nyaéta tempat jadi. Kuring kungsi séred sorangan kaluar ti bed pikeun lalajo panonpoé datang nepi leuwih taman nasional nu Arches.
moabundercanvas.com, anjir dibasajankeun tipis saré dua nepi ka opat ti $89 peuting nepi ka méwah “suites” ti $425 peuting
Julia Hammond Johnson

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

29675 3