Kaulinan Android best of 2015

The best Android games of 2015

Ti Vainglory jeung Prune ka Lara Croft Go, Alphabear jeung Minecraft: Story Mode, nu 25 kaulinan pangalusna pikeun Android taun


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Kaulinan Android best of 2015” ieu ditulis ku Stuart Dredge, pikeun theguardian.com dina Kemis 24th Désémber 2015 08.00 UTC

Dina hiji waktu, Android mindeng diputer rebab kadua pikeun ios lamun datang ka panganyarna sareng kaulinan greatest. Nu bakal lila Isro sanajan: 2014 ieu hiji taun luar biasa keur kaulinan Android, tapi 2015 ieu sagampil alus.

Ti platformers sareng kaulinan teka ka némbak 'em up komo hardcore MOBA (multiplayer arena perang online) judul, boga Android geus nyatu milih ti. Di dieu nu roundup urang tina 25 judul pangalusna, jeung leuwih bisa disarankeun dina bagian koméntar.

Lamun ios nyaéta platform kaulinan mobile anjeun pilihan, aya hiji misah 2015 roundup pikeun nu, nu Anjeun bisa manggihan di dieu.

janten, naon we lasut? Bagian koméntar kabuka pikeun koméntar anjeun dina kaulinan di luhur jeung saran Anjeun pikeun judul séjén - leuwih dileupaskeun pikeun kahiji kalina dina 2015, lamun teu kapikiran.

25. Nyerang Lampu - Steven Semesta RPG

Dumasar Kartun Network show Steven Semesta, ieu nangtung dina merits sorangan salaku RPG well-crafted - sanajan fans show bakal ngarasakeun carita ti matak anak. Aya nyatu ngajajah tanpa eta kungsi ngarasa overwhelming, sedengkeun mékanika perang ngan katuhu pikeun layar rampa.

24. MOS Speedrun 2

game séjénna platform dina naon ieu sataun kuat pikeun genre ieu on mobile. Ieu kaulinan piksel-sampurna dirancang pikeun dicoo salaku gancang atawa salaku sacara saksama Anjeun hoyong, jeung kavling Rahasia ngajajah lamun milih kiwari dimungkinkeun. kadali Slick, well-dilaksanakeun kadali jeung sababaraha kostum pisan konyol bakal nunda seuri dina beungeut Anjeun.

23. PewDiePie: Katerangan nu Brofist

A game dumasar kana salah sahiji YouTubers pang populerna di dunya bisa sigana kawas resep pikeun tunai-di, tapi ieu nanaon tapi. Katerangan nu Brofist nyaeta platformer well-crafted jeung kavling rujukan nyaho sajarah kaulinan. Ogé ngajadikeun anjeun ngandelkeun kaahlian Anjeun tinimbang dompét anjeun (keur purchases di-app) ka kamajuan.

22. Trace The: Rajapati Mystery Game

Lamun cinta a novel kajahatan whodunnit, Trace ieu hal pangdeukeutna ka eta dina bentuk mobile-game. Anjeun kudu ulin detektif, neangan clues, analisa bukti jeung wandering kira-kira pamandangan rajapati brooding (meunang milih). Naon ngajadikeun ieu jadi fun nyaeta storyline nyaeta dina tara jeung dramas kajahatan TV kualitas luhur.

21. Star Wars: Galaxy of Heroes

Unggal bulan dina 2015 seemed pikeun mawa hiji Star Wars mobile game anyar, sakabéh eta alus. Ieu hiji fans bakal relish paling: kaulinan aksi well-dirarancang kalawan tekenan dina ngumpulkeun karakter ti rupa eras tina Star Wars, terus ngabentuk kana tim ka nu ngarangna kaluar dina alam semesta.

Star Wars: Galaxy of Heroes
Star Wars: Galaxy of Heroes

20. Dark Echo

Urang geus katempo audio-ngan kaulinan kawas Papa Sangre dina smartphone saméméh, tapi ieu téh béda, ngagunakeun "visualized disada" pikeun mintonkeun lingkungan anak dumasar kana sora anjeun nyieun. Iwal jalma sora oge mikat… sumur, urang moal bari eta. Tapi ieu teu game Anjeun bakal hoyong ulin sorangan ahir peuting - éta gé geus maneh jumping kaluar ti sofa Anjeun.

19. lancah: Sanggem tina Shrouded Pase

Nu sequel ka 2009 urang (masih patut mariksa kaluar) lancah: Nu Rusiah of Bryce Manor, ieu leuwih dalapan laga teka-ngarengsekeun, Anjeun ngajajah an agam ditinggalkeun trapping serangga jeung uncovering carita gaib. Bagian trend a (babarengan jeung kaulinan kawas Prune jeung handapeun nu mercusuar) keur kurang frenetic uteuk-manjang.

18. Handapeun mercusuar nu

Ieu kaulinan pohara béda, tapi lamun dipikacinta Tugu Valley dina 2014, mangka handapeun mercusuar Nu bisa jadi fix anjeun nu salajengna. Ieu kaulinan teka diatur di handap mercusuar a, di mana Anjeun kudu ngahurungkeun roda mékanis pikeun néang jalan pahlawan ngora Anjeun ka akina leungit. Ieu caang jeung warni, jeung tes kaahlian pamikiran gurat Anjeun.

17. iteuk Cricket 2

Salaku loba kaulinan wirahma-aksi salaku sim olahraga, iteuk Cricket 2 geus anjeun hoicking fours jeung sixes ngalawan sauntuyan lawan, jeung kadali sampurna dilucuti-handap sarta silky-lemes animasi. Nu jangkrik game pangalusna dina Android, tapi mékanika anak kudu make daya tarik pikeun fans leuwih sederhana ogé buffs cricketing.

16. Fallout panyumputan

Ku tungtung 2015, fans Fallout anu diputer Fallout 4 dina konsol maranéhanana. Tapi nepi ka release anak, mobile game Fallout panyumputan ieu maranéhanana eusian-di fix - tapi ogé kaulinan luhur-kiyeu di katuhu sorangan. Kaulinan nilik anjeun ngajalankeun pos-apocalyptic panyumputan jero taneuh, kawas radiasi-dodging The Sims.

Fallout panyumputan
Fallout panyumputan

15. Seabeard

Ogé katelah Android sacara Pameuntasan Sato, albeit jeung leuwih bajak laut. Ieu kungsi anjeun sailing nu sagara luhur dina runtuyan quests pikeun mantuan nyieun kampung halaman Anjeun, bari ngawangun awak hiji, fishing jeung nulungan kaluar hiji Asép Sunandar Sunarya karakter. Kawas inspirasi anak, ayeuna teh ideally cocog ka bursts pondok maén poean.

14. Ieu Perang milik

game séjénna nu bakal méré émosi Anjeun alus bade-sora, ieu mangrupa kaulinan perang diputer ti perspektif sipil di hiji kota dina ngepung. Anjeun bakal dibeulah waktos Anjeun antara ngawangun hideout jeung foraging di jalan kota bahaya, jeung sababaraha pisan kaputusan teuas dilakukeun ngeunaan jalma dina panyalindungan anjeun.

13. dipiguraan

game sejen anu experimented jeung kadali anyar taun ieu: dina hal ieu, nyusun panels hiji buku komik animasi ka ngarobah naon ieu lumangsung dina. ieu, dipirig ku visuals rapih jeung jazz soundtrack toe-ngetok. A dunya jauh ti sarua heubeul patandingan-tilu puzzles, Dipiguraan kapanggih cara anyar pikeun nguji wits urang.

12. Skullduggery!

Gampang pangalusna game Android taun ieu nu aub pinging hiji tangkorak kira-kira tingkat platform ku umbar deui tuluy letting lebet otak stretchy anak. Teu genre rame, Diaku. tapi Skullduggery! mangrupakeun inventive aksi-puzzler, ngalengkepan jeung Matrix-esque slowdown Anjeun napigasi jalan kana (jeung kaluar) juru ketat.

11. Shooty langit

Disebutkeun dipikawanoh minangka salah sahiji hal pamekar Crossy Road teu saterusna: sagigireun reinventing Pac-Man, maranehna dijieun rapidfire ieu némbak 'em up. It uses dinamika sarupa Crossy Road: Anjeun bakal maot rutin, tapi bakal muka konci karakter anyar Anjeun kamajuan. Nyatu pesona, jeung refreshingly unaggressive jeung purchases di-app anak.

Shooty langit
Shooty langit

10. Minecraft: Story Mode

kaputusan Minecraft maker Mojang pikeun tim nepi ka developer Telltale Games keur petualangan naratif bisa geus kasalahan, tapi gantina ieu kasuksésan triumphant. A game nu disetél dina dunya sejen kaulinan sacara bisa disada a meta bit, tapi karakter, sora lakonan jeung rujukan fan-fokus dijieun ieu saréat.

9. Rayman adventures

Vintage konsol franchise Rayman geus jadi salah sahiji merek kaulinan mobile paling dipercaya teuing, jeung runtuyan kacida alusna judul layar rampa. Rayman adventures teu megatkeun tilas komo jeung struktur freemium anak: aksi platform colorfully-cartoonish jeung kadali nu kungsi ngagagalkeun.

8. Frozen Synapse Perdana

Aya saeutik pisan kaulinan strategi leuwih satisfying ti beku Synapse Perdana dina Android: nu disetél dina mangsa nu bakal datang, éta jero, beunghar game dumasar turn-nu meunang anjeun shooting jeung creeping jalan ngaliwatan 40 misi, nguji kaluar modeu beda sapanjang jalan. Beuki Anjeun muterkeun, leuwih disampurnakeun taktik anjeun bakal jadi.

7. Lima peuting di Freddy urang 4

Nu Lima peuting di runtuyan Freddy urang geus diwangun hiji fanbase devoted, jeung game final tumaros teu nguciwakeun eta. Sakali deui, Anjeun keur ngalakonan perang jeung musuh animatronic genuinely-creepy, iwal waktu ieu buleud aksi geus bergeser ka imah anjeun sorangan. Kaulinan pangalusna can di Premier runtuyan survival-horor mobile sacara.

6. Alphabear: Kecap Puzzle Game

Ampir opat taun sanggeus peluncuran anak, Triple Town tetep salah sahiji puzzlers mobile pangalusna. Dina 2015, developer anak dijieun game kecap sarua-adiktif, Alphabear, nu nilik anjeun éjahan kecap ti Kotak kalender Hijriah kawas ka earn titik - jeung ngawangun biruang kartun. Nu sampurna dip-di dip-kaluar game mobile.

alphabear
alphabear

5. Lara Croft Go

Ieu bisa mer bentang ka hiji beungeut game kawentar, tapi ieu no lackluster spin-off. Lara Croft Go - kawas Hitman Go saméméh - an nyaéta brand dalit dilarapkeun ka engine teka-petualangan batu-padet. Lara Croft Go nyimpen pokus squarely dina kapinteran mental Anjeun, jeung genep bab of visuals sampurna-kabentuk ngajajah.

4. Evoland

A ide éndah for saha nu kungsi dipikacinta kaulinan roleplaying (RPG) genre. Evoland dimimitian salaku luhur-handap, monochrome petualangan tapi saeutik demi saeutik karya cara anak ngaliwatan sajarah genre sacara, tungtung nepi ka whizzy real-time battling 3D. A gimmick? Thankfully ieu dicadangkeun ku hiji game nyerep.

3. Football Manajer Toel 2016

Aya geus vérsi mobile alus teuing tina Football Manajer sababaraha taun ayeuna, tapi 2015 nempo gap antara tablet jeung vérsi desktop ngokolakeun sim heureut komo salajengna. Teu saeutik alatan awan-nyalametkeun pilihan pikeun muterkeun game Anjeun disimpen dina boh.

2. Vainglory

A wilujeng sumping port ti ios, game MOBA mobile ieu plunges anjeun kana battles dumasar tim-jeung pamaén séjén, jeung patandingan langgeng kira-kira 20 menit dina hiji waktu online. Ieu hiji genre intimidating pikeun pendatang, tapi Vainglory teu pakasaban alus di sahingga diaksés pikeun ngamimitian maén.

1. Cukur

Ieu kaulinan, atawa aplikasi tapa ngebon-themed? Jalan anu mana waé, ieu salah sahiji hal anu pangalusna pikeun ulin dina Android taun ieu. Digambarkeun ku pamekar salaku "surat cinta ka tangkal", eta nilik anjeun nurturing Hormat jeung swipes layar rampa hipu. Kaulinan kasampak jeung sora geulis: nu ubar keur nawarkeun racun ka stress mobile-koropak anjeun.

Cukur
Cukur

Kaulinan Android best of 2014

Kaulinan Android best of 2013

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

25546 0