Nu 6 Pangan paling Cilaka

The 6 Most Dangerous Foods

Sanggeus spent leuwih 20 taun dipake dina lawsuits kadaharan-karacunan, Bill Marler saukur teu dahar pangan tangtu deui.

Pangacara The, anu keur litigating cocog ngalawan Chipotle sanggeus ranté sacara E. coli jeung wabah norovirus, dipasang artikel di Food karacunan Journal dina Saptu, outlining naon pangan manéhna neukteuk ti diet-Na.

Sanggeus meunang leuwih ti $600 juta pikeun klien dina kasus foodborne-gering, Marler nyebutkeun pangalaman-Na yakin manéhna pangan ieu teu patut resiko.

Di dieu aya pangan nu nyingsieunan ahli ieu paling.

Baca Pasal Full..