Nu 25 kaulinan best of 2015: 25-21

The 25 best games of 2015: 25-21

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Nu 25 kaulinan best of 2015: 25-21” ieu ditulis ku Keith Stuart jeung Jordan Erica Webber, pikeun theguardian.com dina Senén 14 Désémber 2015 12.30 UTC

sumur, éta ampir Christmas, waktu éta éndah nalika sadaya panulis hiburan ngahurungkeun pikiran maranéhanana, teu kulawarga jeung babaturan, tapi nepi ka ahir-of-taun fitur daptar. Di dieu terus, nyaéta rundown tradisional urang taun sacara 25 video games pangalusna, dipake keur gabungan ku tim urang kaulinan panulis ngalaman - saukur saméméh maranéhanana kabéh ngaleungit jadi fug of eggnog jeung Carol nyanyi.

salaku kungsi, ieu mangrupakeun judul urang pribadi ngarasakeun taun ieu, teu leuwih we ngarasa éta paling groundbreaking atawa nu narik acclaim kritis widest. Ieu teu obyektif atawa ilmiah - atawa adil atawa akal.

kumaha bae age, tah kieu, ti 25-21. Datang deui unggal poé minggu ieu leuwih.

25. Soma (PC, PS4)

Soma
Soma

Tilu bahan utama nyieun nepi horor di Soma: a setting jero-laut, monster mutated, jeung dread existential. Pikeun kiridit anak, sanajan kahiji ieu underused jeung overused kadua, katilu cukup mawa kaulinan. Frictional geus diselapkeun scares luncat biasa jeung sora hiji keteg jajantung frantic pikeun ngingetkeun Anjeun pikeun ngalaman nu jenis sieun saharita stres, tapi leuwih metot ku jauh nyaéta filosofis, horor psikologis diputer kaluar dina naratif nu raises patarosan ngeunaan identitas pribadi. Sarerea weruh nu timer cerminan naon nightmares nyata dijieun tina.

24. nepi ka Fajar (PS4)

nepi ka Fajar
nepi ka Fajar

Salah sahiji judul horor paling intriguing jeung inovatif pikeun jumlah taun, Nepi ka Fajar nilik pamaén nyoba ngajaga dalapan babaturan hirup sabab manggihan sorangan trapped dina pondok jauh mana monster lurk di gelap. Cleverly ngagabungkeun unsur Silent Hill jeung The Leumpang Dead, drama interaktif ieu nyadiakeun puluhan conclusions dumasar kana lampah pamuter - éta a "kukupu pangaruh" montir nu nunjuk ka kemungkinan metot pikeun mangsa nu bakal datang tina petualangan aksi.

23. Lego Ukuran (sababaraha format)

Lego Ukuran
Lego Ukuran

Activision kudu dipikawanoh ti poé pisan munggaran Skylanders nu Lego antukna bakal nyieun game sorangan dina genre Toys-to-hirup, jeung nu bakal leuwih hadé. Barina ogé, ieu teu saukur Toys, maranéhanana geus Toys nu cocog kana hiji kategori longstanding aya of Toys, jeung maranehna geus Toys pamaén meunang ngawangun sorangan. Tambahkeun ka nu citakan tina sababaraha waralaba, jeung carita konyol nu weaves ngaliwatan sababaraha di antarana, jeung ieu téh pangalusna Lego game can, utamana (unggal waktos) lamun diputer jeung babaturan.

22. Jamur 11 (PC / Mac)

Jamur 11
Jamur 11 Photograph: Untame

Lahir dina jam game, éta sugan no reuwas nu supa 11 leuwih inventive ti platformer teka standar Anjeun. Teu ngan nyaeta protagonis hiji organisme amorf, dina post-apocalyptic (lamun geulis) dunya sahingga bisa hirup kalawan devoid kahirupan manusa, tapi anjeun mindahkeun eta di sakuliah unggal tingkat 2D ngaliwatan karuksakan jeung regrowth. Dina kali seeming ka ngalir kawas cairan a, tapi sabenerna akting kawas padet, bentuk kungsi-robah-robah nyadiakeun hook pikeun nyatu rupa anyar jeung nangtang of puzzles.

21. Ori jeung Leuweung Buta (Xbox One)

Ori jeung Leuweung Buta
Ori jeung Leuweung Buta Photograph: Microsoft

Najan premis hippyish anak (Anjeun kudu mantuan tangkal sumanget mulangkeun hirup ka leuweung mistis), platform ieu petualangan geulis ti indie koléktif Pase Studios mangrupakeun kaulinan ampir cruelly nangtang di tempat, umuran anjeun ngalawan lingkungan rahayat dongéng ngeusi spike sarap deadly jeung mahluk frightening. Tapi tetempoan luscious jeung tina citakan gambar deft nempo anjeun ngaliwatan. Kawas runtuyan Rayman, Ori nembongkeun aya nyatu hirup, jero jeung jiwa kenca dina 2D ngagulung genre.

  • Nu Guardian Games 'Review of Taun' ieu nyokot tempat di Guardian sacara Scott Room dina Kemis peuting, 7-8.30pm. Featuring Keith Stuart, panulis Simon Parkin jeung Cara Ellison jeung pamekar game Mike Bithell, urang gé kasampak deui di 2015, jeung pies mince jeung Xmas tombola buta! Tiket sadia di dieu.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

21168 0