Nu 25 kaulinan best of 2015: 20-16

The 25 best games of 2015: 20-16

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Nu 25 kaulinan best of 2015: 20-16” ieu ditulis ku Keith Stuart, Simon Parkin jeung Ian Ford, pikeun theguardian.com Salasa 15 Désémber 2015 09.35 UTC

Ieu bagian dua romp urang ngaliwatan kaulinan best of 2015, sarta sanggeus konsentrasi kamari ngeunaan hits indie offbeat, di dieu aya … sumur, sababaraha leuwih. Urang teu ngingetkeun anjeun ieu daptar kacida subjektif.

20. jeung Galak (PC / PS4)

jeung Galak
Dupi anjeun nungkulan musibah? Galak Z bisaeun anjeun cara boh.

estetika ieu injeuman ti taun 1980 Saptu isuk kartun, jenis mana rohangan pahlawan Jepang pilot boyish nyokot turun monster alien hulking bari junun negotiating widang astéroid. Tapi, balik bluster nu, ieu mangrupa kaulinan ngeunaan diajar cara nungkulan musibah lamun, salaku conto, Anjeun keur quaking dina sababaraha guha rohangan forsaken, shields depleted, wondering kumaha di bumi anjeun bisa make imah mothership dina hiji sapotong. Dirancang ku Jake Kazdal, anu digawé barengan Tetsuya Mizuguchi dina jujur ​​mani Rez, éta kaulinan alus-néangan teuing. Tapi kageulisan nyata perenahna di bencana kana nu keur thrusted sanajan, keur sababaraha pamaén, tungtutan maranéhanana bakal saeutik teuing stratospheric.

19. N ++ (PS4)

N ++
Arcade rhythms ... N ++.

Nu rhythms arcade of N ++ nu ampir instinctively dalit. Ieu kaulinan nu Anjeun malikan tindakan sarua, waktu jeung deui, dina quest ka ngawasaan penalaran spasial. karakter anjeun, a ninja diminutive, hirup for teu saukur 90 detik. Dina waktu nu, Anjeun kudu nyobian Plawangan lima kamar deadly. Ieu teu paling novel atawa mangaruhan premis, jeung can, N ++ karasaeun Freshly penting (ogé gede pisan: aya kira-kira dua rebu kamar tangtangan ka tackle). Salaku sareng sadaya pisan pangalusna klasik nu kedutan, perjalanan ti pemula ka master ieu ka teu via abilities anyar pikeun avatar Anjeun, tapi rada di leungeun jeung memori otot. Anjeun ninggalkeun hiji ahli - albeit hiji dina dimensi uselessly husus.

18. Dongeng ti Borderlands (sababaraha format)

Dongeng ti Borderlands
Tragedi jeung beuteung laughs: Dongeng ti Borderlands.

Kawas Dongeng Traveller urang jeung judul Lego, Telltale nyadiakeun garis produksi pabrik sanggup nyokot kaulinan nu mana wae, film atawa franchise televisi jeung ngarobahna kana hal pinter, entertaining sarta mindeng hilarious. Padahal Game of Thrones jeung Minecraft: Story Mode ogé shined taun ieu, éta spin ieu off ti shooters Gearbox RPG urang bener ngarasakeun, hatur nuhun ka karakter anak alus teuing, genuinely lucu Aksara jeung ahli pamahaman a semesta naratif mana tragedi jeung beuteung laughs ngan kungsi hiji blast laser eta.

17. siluman Nyarita (PC / Mac / PS4)

siluman Nyarita
siluman Nyarita

A Pun judul pantes kaulinan siluman purest taun ieu, siluman Nyarita. oge boasts kageulisan gede jeung urgency tinimbang judul strategi dumasar turn-ngabogaan hak. Anjeun gaduh 72 jam nyimpen agénsi nenjo Anjeun ku infiltrating megacorps 2074 sacara, siphoning daya jeung dana jeung odds pageuh tumpuk ngalawan anjeun, komo jeung fungsi ulang deui vital. ékspansi anyar anak dua kali panjang kampanye geus patut revisiting alatan éksténsif kustomisasi jeung karakter pamilih anak; saha wae mawa sapanjang radikal bakal ngarobah playstyle Anjeun.

16. Super Juhari ker (Wii U)

Super Juhari ker
Super Juhari ker Photograph: Nintendo

Dina hiji waktu atawa nu lian, urang geus sadaya cicingeun sangka: 'Hey, nu Shigeru Miyamoto nyaeta Hack lengkep; Mah bisa ngalakukeun leuwih alus. 'Nah ayeuna urang boga kasempetan. Super Juhari ker mangrupakeun hiji pakakas ciptaan deceptively kuat, ngamungkinkeun saukur ngeunaan saha keur nyusunna tingkat platforming sorangan sarta babagi poto eta sareng dunya. Sanajan éta jero jeung kompléks, Nintendo weruh kumaha mendesain an interface anu hade, jadi nyieun barang téh salaku loba fun salaku maén. Tangtosna, urang sadaya geura nyadar yén Miyamoto aya dina kanyataan genius a, tapi meureun éta titik.

  • Nu Guardian Games 'Review of Taun' ieu nyokot tempat di Guardian sacara Scott Room dina Kemis peuting, 7-8.30pm. Featuring Keith Stuart, panulis Simon Parkin jeung Cara Ellison jeung pamekar game Mike Bithell, urang gé kasampak deui di 2015, jeung pies mince jeung buta a (bebas!) Xmas tombola jeung hadiah endah pisan! Tiket sadia di dieu.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

14113 0