Nu 25 kaulinan best of 2015: 15-11

The 25 best games of 2015: 15-11

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Nu 25 kaulinan best of 2015: 15-11 - Teu ahir dunya sakumaha nu ayeuna urang apal nya” ieu ditulis ku Keith Stuart , Beunghar Stanton jeung Jordan Erica Webber, pikeun theguardian.com Rebo 16 Désémber 2015 10.05 UTC

Simkuring satengahna ngaliwatan mundur kaulinan finest taun ieu sacara, jeung installment dinten ieu nyadiakeun pamilih eclectic sejen. Ti drama apocalyptic ka aneh escapades peran-muter, ieu mangrupakeun judul kaulinan panulis urang anu muter paling taun ieu.

salaku kungsi, geus dibaca a terus nambahkeun bongbolongan Anjeun sorangan dina bagian koméntar.

15. Everybody nu Isro ka Suka bungah (PS4)

lamun Fallout 4 nyaeta Palasik American post-apocalypse mangka Everybody nu Isro ka Suka bungah nyaéta alternatif British sampurna. Anjeun traipse kira-kira hiji 1980 désa ditinggalkeun West Midlands, ngadengekeun ka hantu tina paguneman katukang nyoba angka kaluar naon kajadian, Anjeun perlu nu ngarasa ieu persis kumaha Brits bakal ngabales jenis ieu bencana, utamana dina waktu saméméh Twitter. Urang kukituna geus rapat di aula kota, urang kukituna ngawadul ngeunaan inconveniences, jeung urang kukituna ngomongkeun. Jalma disebut Suka bungah "The Archers meets ahir dunya" jeung eta pasti salaku geulis sarta saendeng sakumaha anu nunjukkeun (jeung soundtrack nyaeta exquisite teuing).

14. Pemula sacara Guide (PC / Mac)

Pemula sacara Guide
Kaulinan pamikiran kesel sacara ... Guide pemula sacara.

Buku The pemula pikeun naon, hiji bisa menta? Jeung aya no waleran gampang di dunya ieu quizzical kaulinan ditinggalkeun satengah-rengse, nu urang dipandu ngaliwatan ku narator tricksy. Ieu hal kaulinan mood, hiji pangalaman anu teu matak pried kana teuing beforehand, jeung ngarasakeun dina hiji diuk. Dina kali whimsical, di batur Melancholy, eta sok mahiwal. Kawas miheulaan anak, Nu Stanley pasemon, Nu pemula sacara Guide pikeun gamers anu hayang mikir ngeunaan naon kaulinan nu.

13. Hirup Aneh (sababaraha format)

Hirup Aneh
Hirup Aneh Photograph: Enix square

studio Perancis Dontnod geus geus hinted di kaahlian naratif idiosyncratic anak jeung underrated Émut abdi dina 2013 - tapi Hirup Aneh nyaéta artikel tulus. carita kieu rumaja time-traveler Maxine Caulfield salaku manéhna nyoba pikeun ngajawab hiji misteri jalma leungit bari Ngalanglang hubungan nya jeung babaturan berjiwa Chloe. Sanajan di kali dialog nu kagok, nguruskeun game jeung isu kira-kira depresi, kahariwang jeung seksualitas nu sababaraha kaulinan balik di mana waé deukeut, nyieun pikeun pangalaman utterly refreshing jeung emosional.

12. tumuwuh Home (PC / PS4)

tumuwuh Home
tumuwuh Home Photograph: Ubisoft

Tutuwuhan nu euphemism ubiquitous pikeun organ seksual, jadi Anjeun bakal jadi dihampura for manéh phalluses mana bae di tumuwuh beanstalk ngembang Home urang jeung puluhan offshoots anjeun nyieun. Nu compliment di nu anu tumuwuh Home nyaéta kabagjaan saperti ulin nu sagemblengna bakal poho sanggeus sababaraha giggles kahiji, engrossed tinimbang di taliti clambering nu robot beureum saeutik ka jangkung anyar, perencanaan boh jalur sarta jalur tumuwuhna nu beanstalk sacara, jeung ngajaga hiji panon kaluar pikeun pintonan geulis polygonal jeung kejutan menawan nu make slog nu worthwhile.

11. Undertale (PC / Mac)

Undertale
Undertale Photograph: Tahu Sumedang Fox

Nu visuals lo-fi nyarankeun kaulinan di thrall ka jaman baheula, jeung runtuyan ibu husus Nintendo sacara luar biasa kaulinan peran-maén. Tapi adul ieu hides a nyokot fizzingly kontemporer dina genre nu, hiji accommodates a bullet naraka ngempur minigame barengan pamanggih ngawangkong ka monster gantina. asli, lucu, terus heran - jeung jeung memori lila - Undertale teu matak overlooked.

  • Nu Guardian Games 'Review of Taun' ieu nyokot tempat di Guardian sacara Scott Room dina Kemis peuting, 7-8.30pm. Featuring Keith Stuart, panulis Simon Parkin jeung Cara Ellison jeung pamekar game Mike Bithell, urang gé kasampak deui di 2015, jeung pies mince jeung buta a (bebas!) Xmas tombola jeung hadiah endah pisan! Tiket sadia di dieu.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

21006 0