Nu 11 PlayStation kaulinan anjeun leres pisan teu bisa luput dina taun datang

The 11 PlayStation games you absolutely cannot miss in the coming year

Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Nu 11 PlayStation kaulinan anjeun leres pisan teu bisa luput dina taun datang” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com Salasa 16 Juni 2015 12.00 UTC

Sony némbongkeun off koleksi badag kaulinan anyar, méré wincikan anyar dina unsur ekslusif dina sababaraha kaulinan gedé, jeung ngumumkeun yén Project Morpheus kanyataanana virtual headset anak bakal sadia taun saterusna.

Leuwih ti Final Implengan VII diaransemén, jeung kampanye Shenmue III Kickstarter, di dieu aya 12 hal nu peryogi nyaho ngeunaan Sony sacara PlayStation lineup pikeun taun saterusna.

Project Morpheus

morpheus proyék
headset Project Morpheus VR Sony baris sadia di satengah munggaran taun saterusna. Photograph: Jae C. Hong / AP

Sony wangsit a bit leutik sababaraha ngeunaan headset kanyataanana virtual sarta proyék Oculus saingan Morpheus di E3. Bakal sadia di satengah munggaran taun saterusna, costing "sababaraha ratus rebu" jeung bakal boga kira-kira 30 kaulinan, mimitian ti teka jeung rélaxasi kaulinan ka kahiji-jalma multi-pamaén jujur ​​ti Guerilla Studios.

Nu Guardian Tukang

Nu Guardian Tukang pamustunganana bakal sadia pikeun ulin taun saterusna sanggeus leuwih ti lima taun dago.

Sony re-ngumumkeun Guardian Tukang, kaulinan katilu kacida diantisipasi ti panyipta kaulinan petualangan acclaimed Ico jeung KONGRES of Colossus, nu nyimpen anjeun kontrol budak ngora Ngalanglang a uing kalayan bantuan manuk / hal anjing buta.

Lima taun ka tukang Sony diumumkeun game di E3 pikeun PS3, ayeuna pausahaan anu ngajangjikeun eta pamustunganana bakal sadia pikeun ulin dina PS4 taun saterusna.

Diréktur séri, Fumito Ueda, masih bakal kantor nepi kaulinan sanajan henteu deui gawe Sony.

No Man sacara Sky

No Man sacara Sky
Kaulinan Éksplorasi rohangan procedurally dihasilkeun janji alam sajajalan ka Lungsi antara, manggihan kahirupan anyar jeung niup nepi barang. Photograph: No Man sacara Sky

Langit epik Éksplorasi rohangan game No Man sacara ti developer British Hello Games ieu dipintonkeun off, kaasup battles, sababaraha idéntifikasi spésiés alien jeung bit hade ngaruksak lingkungan - sagalana Anjeun kukituna hayang ti pangalaman Star Trek kawas ka boldly indit mana teu saurang geus saméméh.

Titik jual utama game nyaéta skala sheer: sajajalan sistem béntang procedurally dihasilkeun nungguan pamaén ka Lungsi antara tur mimitian Ngalanglang, sadaya dijieun ku pamekar indie 10 jalma dumasar di Kutoarjo.

cakrawala: zero Fajar

Kapikiran kaluar pikeun dinosaurus robotic di cakrawala Zero Fajar.

Murag 4 teu ngan dunya post-apocalyptic nungguan gamers PS4. A roleplaying game pihak-jalma ti Killzone developer Gerilya Games, cakrawala: Zero Fajar presents dunya anyar ngembang kaluar tina ancur heubeul hiji tempat mesin diuk di luhur ranté dahareun. Kaulinan ciri anu protagonis bikangna, weaponry imah-dijieun jeung moro tina dinosaurus robotic badag, alatan kaluar taun saterusna.

Uncharted 4: A maling sacara End

Uncharted 4
petualangan konon pamungkas Nathan Drake sacara. Photograph: Sony

kacida diantisipasi runtuyan game petualangan Sony sacara bakal boga outing kaopat jeung konon final anak taun ieu. Uncharted 4: A maling sacara End bakal eupan fans leuwih sarua jeung brawling, shooting, climbing jeung balap ngaliwatan jalan kota. Indiana Jones ku nu mana wae ngaran séjén.

Impian

Impian

Kaulinan panganyarna ti Little Big Planét-panyipta Media Molekul nyaéta sejen grand ngawangun-anjeun-sorangan game. waktu ieu éta kurang ngeunaan alam lawon leutik jeung leuwih ngeunaan nyiptakeun hal di dunya ngimpi kawas.

Lumayan loba nanaon bisa dijieun dina lingkungan game kaasup seni, kaulinan, film jeung musik, katingalina.

Firewatch

Firewatch
Hal meunangkeun aneh di leuweung. Photograph: Firewatch

Naha anjeun kawas kémping? A garis carita aneh? Saterusna Firewatch Campo Santo urang bisa jadi keur anjeun. Anjeun muterkeun hiji lalaki anu nyokot pakasaban minangka lookout leuweung sanggeus kahirupan pribadi-Na geus crumbled, jeung ngan kontak-Na hiji bikang ko-worker leuwih radio lamun hal aneh ngamimitian lumangsung di padang nu.

takdir: nu Dicokot King

carita More, leuwih panarajangan jeung sababaraha exclusives PlayStation di perluasan takdir saterusna.

Salaku jeung kaulinan asli, perluasan takdir newest alatan di September bakal boga sababaraha hal ekslusif ka konsol Sony sacara. PS3 jeung PS4 gamers bakal meunang muter hiji neunggeul tambahan disebut chamber Echo pajoang Vex, sababaraha armor ekslusif jeung bedil pramuka aheng anyar jeung lingkup jelema nu nembak teu brukbrak kawas disebut Jade Rabbit.

Panggilan tugas: Hideung ops III

ops hideung III
More Call of Kawajiban, waktu ieu kalawan béta ekslusif dina konsol Sony sacara. Photograph: Christian Petersen / Getty Images

juggernaut Activision ngeunaan hiji kahiji-jalma jujur, Call of Kawajiban Hideung ops III, baris nempo peta anyar ekslusif ka PlayStation 4, sedengkeun tés béta online game oge bakal diwatesan ku konsol Sony sacara.

Hitman

hitman
A dunya anyar rajapati awaits. Photograph: Michael Nelson / tépa

Nu botak-dipingpin Agen Assassin 47 nyaeta deui, jeung sarupa Hideung ops III, nu Hitman panganyarna bakal ngajalankeun ngaliwatan test béta tina kaulinan sacara éksklusif di PS4 nu dihareupeun peluncuran. Nyangka leuwih kekerasan jeung dendam.

Dunya Final Implengan

A Final Implengan VII diaransemén ieu teu ngan warta ti séri. A game pikeun PS4 jeung PS Vita disebut Dunya Final Implengan ogé diumumkeun keur 2016, featuring kumpulan vérsi cutesy karakter Implengan Final Palasik. Naon maranehna bakal jadi ngalakonan teu bener wangsit.

E3 2015: Ubisoft perencanaan ambisius sosial pangalaman kanyataanana virtual

E3 2015: Jurig Recon Wildlands bakal panggedena game kungsi kabuka-dunya Ubisoft sacara

E3 2015: thrills Xbox jeung Lara Croft, Halo 5 jeung holographic Minecraft

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Artikel nu patali