tato – Picking Desain Dream anjeun

Tattoo – Picking Your Dream Design

Tato pisan umum poe ieu, jeung ampir 1 dina 4 jalma ngabogaan sahanteuna hiji. Tato ngagambarkeun hiji bentuk seni, sarta ngidinan urang siaran anu sipatna. Sanajan maranehna popular, paling jalma bakal mungkas nepi regretting eta.

Dina kalolobaan kasus, jalma anu kuciwa tato teu mikir ngeunaan desain maranéhanana atawa nyokot waktu milih tattoo pangalusna pikeun maranehna.

Sanajan kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun neangan tattoo hiji dihapus, prosés mahal jeung cukup nyeri.

Pikeun nyegah ti lumangsung, Anjeun kudu sok nyokot sababaraha waktu jeung manggihan tattoo sampurna n desain ngimpi anjeun.

Gantina nyoba nyalametkeun sababaraha duit, Anjeun kungsi kudu milih hiji studio atawa artis dumasar kana kumaha murah sipatna.

seniman murah jeung studio normal kakurangan dina kualitas karya, naha nu mangrupa maranehna bisa ngecas harga murah.

tibatan, Anjeun kudu kasampak keur studio pangalusna jeung artis nu bisa manggihan deukeut ka wewengkon Anjeun. Sanajan meureun nya n mahal kualitas jeung desain bakal well patut eta.

English: Freehand cherry blossoms and koi fish...

Inggris: blossoms céri Freehand jeung lauk koi. Desain jeung tattoo ku Joey Pang (kiridit Photo: Wikipedia)

Kanggo sababaraha, desain ngimpi maranéhanana nyaéta jalma. Hal ieu bisa jadi dipikacinta hiji atawa jalma anu geus lulus dina.

Anjeun sok bisa ngagunakeun desain atawa lambang nu hartina hiji hal ka anjeun jeung reminds anjeun di antarana atawa anjeun sok bisa make beungeut maranéhanana. Good seniman tattoo bisa nyieun tato gaib jeung harti, naha éta téh beungeut batur atawa simbol nu brings kaluar harti.

sakapeung, bisa teuas picking kaluar desain ngimpi anjeun. Upami Anjeun gaduh hiji pamanggih dina pikiran tapi masih teu yakin naon nu Anjeun hoyongkeun, Anjeun bisa sok panalungtikan.

Anjeun bisa meunangkeun buku tattoo, buku téma, majalah, atawa sakadar panalungtikan online. Ku nempo desain Anjeun bisa manggihan hal nu sarupa jeung naon anjeun kabetot dina.

Sakali anjeun geus kapanggih eta, sadaya kudu maneh mun geus diuk turun jeung seniman tattoo jeung datang nepi ka design ngimpi tattoo Anjeun.

Upami Anjeun gaduh ide dasar pikeun hal leutik dina pikiran, Anjeun sok bisa geus tattooed tuluy datang deui ka hareup jeung geus leuwih ditambahkeun dina.

Hal pangalusna ngeunaan tato nyaéta kanyataan yén maranéhanana bisa sok ditambahkeun ka hareup. Hal ieu bisa jadi hiji hal gede upami Anjeun hoyong nyoba a tattoo leutik kahiji, terus mutuskeun naha atawa teu hayang meunangkeun eta badag.

Lamun mimitian ku fraksi desain ngimpi anjeun, Anjeun sok bisa rengse nepi saterusna dina.

Iraha anjeun meunang tattoo ngimpi Anjeun Anjeun kudu sok nyokot waktu milih desain.

Tato bakal tetep jeung anjeun salawasna, naha nu mangrupa Anjeun kudu nyokot eta sacara saksama.

Lamun nunda waktu perlu jeung mikir kana eta ayeuna, Anjeun wonít kaduhung engke. desain ngimpi anjeun kudu pohara penting, jeung tahan hartina.

Jalan dieu, unggal kali Anjeun kasampak di eta N youíll bisa ngingetkeun anu moment husus dina jangka waktu jeung youíll kungsi poho ngeunaan eta.

 

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali