Star Wars: Nu Force Awakens réaksi kahiji [Video]

 

Star Wars: Nu Force Awakens nyaéta pamustunganana dieu jeung sababaraha anggota staf The Verge urang kungsi kasempetan pikeun nempo film. Di dieu Kang naon maranehna mikir eta.

23891 0