Sony bakal mawa PS Hiji jeung PS2 kaulinan ka PS4

Sony will bring PS One and PS2 games to the PS4

Teu kawas Playstation 3 (PS3) emulation, nu bakal hosted jarak jauh dina Playstation anyar Ayeuna ladenan online, kaulinan pikeun konsol saméméhna di Sony sacara Playstation kanon bakal rendered lokal ku hiji mesin emulation.

Numutkeun kana Eurogamer, nu emulators teu ngan bakal baranahan kaulinan Palasik jaman baheula, tapi ogé upscale eta di jalan anu moal ngakibatkeun maranehna jadi hiji mess rumeuk saperti dina mangsa katukang. Konsep pikeun “HD remaster” dina laleur bakal leuwih menarik pikeun pamaké ti ladenan awan nu bakal dipake pikeun ngarojong kaulinan PS3.

Hal ieu pamikiran anu judul bakal datang ka Network Playstation dina jangka waktu nu, jeung nu loba fitur bakal replicated dina Playstation Ayeuna. Tapi, sabab harti layar handap kaulinan kolot, eta leuwih penting make power ngaronjat tina PS4 ka ngamutahirkeun kaulinan ka tingkat ditarima.

Hal ieu jadi marga pikeun pertanyaan, lamun Sony téh ngalakonan ieu pikeun generasi kolot konsol kaulinan, naha boga eta komitmen ka layanan awan pikeun judul PS3? Tétéla jawaban duit, salaku éta hiji kasempetan pikeun fans nu virtues Sony extolls dina kampanye PS4 marketing hadir -na pikeun mayar kaulinan dina populér PS3 sakumna deui.

Salaku Moodys geus ngurangan status kiridit Sony pikeun junk, buta téknologi Jepang manggihan leuwih cara pikeun capitalize dina fanbase satia tina PS3 anak konsol kaulinan. Samentara, tumpukan toko zakat gunana PS3 Cakram optik litter di Inggris. m
Artikel ieu, Sony bakal mawa PS Hiji jeung PS2 kaulinan ka PS4, ieu syndicated ti nu Inquirer sarta dipasang di dieu jeung idin.

Enhanced by Zemanta