Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Sony sumbu PlayStation Musik service Unlimited di ni'mat Spotify deal” ieu ditulis ku Stuart Dredge, pikeun theguardian.com Rebo 28th Januari 2015 16.24 UTC

Sony téh nutup Musik layanan musik Unlimited streaming anak, dina kahadean hiji partnership jeung Spotify nu bakal bentang konsol anak, smartphone sarta tablet.

Spotify bakal pasangan ekslusif pikeun layanan anyar disebut PlayStation Musik, nu bakal ngajalankeun di cinyusu di 41 nagara. Music Unlimited, nu ayeuna aya di 19 nagara, bakal nutup dina 29 Maret.

konsumén Sony Mayar keur Spotify ngaliwatan PlayStation Musik bakal bisa ngakses ladenan streaming sakuliah rupa alat maranéhanana, ngotektak katalog anak lagu 30m, nyieun jeung ngadengekeun playlist, jeung ngalirkeun data musik bari muter kaulinan.

"Salaku kesel jeung PlayStation 4 pamaké sorangan, Aku super bungah bisa soundtrack FIFA mah 15 Arsenal cocog saterusna spring ieu,"Ceuk kapala eksekutif Spotify sacara Daniel Ek, salaku partnership ieu ngumumkeun.

deal mangrupa sora tina no-kapercayaan di Music Unlimited, nu tadina diwangun dina 2010, jeung geus hiji juta pamaké aktif ku mimiti 2012. Sanajan ieu dibuntel ka unggal konsol PlayStation, Sony teu saprak diropéa inohong nu, nu nunjukkeun yen nyokot-up ieu nguciwakeun.

Ayeuna Spotify bakal boga tugas persuading nomer gede tina 64 juta pamaké aktif Sony sacara PlayStation Network pikeun ngamimitian Mayar langganan bulanan jang ngalirkeun data musik, nu maranéhanana bakal bisa ngalakukeun ngaliwatan dompet PSN maranéhanana aya.

Pausahaan teu announcing sabaraha langganan Spotify ngaliwatan PlayStation Musik bakal ngarugikeun atawa naha Sony bakal ngasubsidi bagian ti £ 9,99 harga bulanan.

Éta ogé can écés lamun unggal alat Sony bakal meunang bébas, Vérsi pariwara-dirojong tina Spotify, atawa naha deal saukur bakal nawarkeun sidang bébas kawates service premium Spotify sacara saméméh nyababkeun jalma pikeun ngamimitian Mayar atawa eureun ngagunakeun eta.

Lamun urut, partnership bisa jadi pohara signifikan pikeun Spotify, nu mana ayeuna geus 60 juta pamaké aktif, jeung 15 juta di antarana Mayar pikeun layanan anak. pausahaan ieu gearing up for intensifying kompetisi dina 2015 ti Apple - nu perencanaan ka relaunch anak service streaming ketukan Musik - Jeung ti Google Musik Key YouTube.

"Partnership Ieu ngagambarkeun pangalusna di musik jeung pangalusna di kaulinan datang babarengan, nu bakal nguntungkeun masarakat vibrant jeung gairah boh Spotify jeung PlayStation Network,"Ceuk boss Sony Computer Entertainment Andrew House.

Daptar 41 ngajalankeun nagara pikeun PlayStation Music teu kaasup asli Jepang Sony sacara, mana Music Unlimited jadi salah sahiji ladenan streaming musik gedé mimiti ngajalankeun dina bulan Juli 2012.

Spotify jeung saingan anak geus eyeing Jepang keur sababaraha waktu, tapi geus manggihan prosés nu ngahalangan poéna lisénsi jeung labél musik lokal geus dicokot leuwih lila ti maranehna geus mikir.

Sony deal bisa nawarkeun Spotify hiji rute gancang ka Jepang, pasar paling lucrative kadua dunya pikeun penjualan musik balik US, tapi Sony ceuk ayeuna nu "ladenan Musik PS di Jepang teu acan ditangtukeun" jeung nu "écésna salajengna bakal ngumumkeun lamun siap".

Spotify CEO hayang 'pikeun ngalakukeun pakasaban leuwih alus' keur ngayakin musisi nilai anak

Spotify geus genep taun data musik mah, tapi eta ngarti kuring?

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Dimuat via Wali News Feed plugin WordPress.

17025 0