Genep puluh paéh atawa leungit di Kanada musibah kareta.

Sixty dead or missing in Canada train disaster.
Genep puluh paéh atawa leungit di Kanada musibah kareta: pulisi (via AFP)

Jumlah paéh atawa leungit sanggeus tanker minyak musibah kareta runaway di hiji kota Kanada leutik geus risen ka 60, polisi ngumumkeun Rebo, salaku pupuhu kareta api dipingpin ka adegan. tol maot dikonfirmasi tetep di 15, polisi propinsi Quebec ...

 

Enhanced by Zemanta