genep paéh, 290 leungit di S. sinking ferry Korea

Six dead, 290 missing in S. Korea ferry sinking
genep paéh, 290 leungit di S. sinking ferry Korea (via AFP)

Koréa Kidul rescuers jeung tim beuleum digawé frantically dina floodlights salaku takwa mawar pikeun ampir 300 urang leungit sanggeus ferry a sank Rebo jeung 475 naék kapal, lolobana siswa SMA kabeungkeut keur pulo libur. agénsi warta Yonhap ceuk 179 ...

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali