Samsung nawarkeun up $ hadiah 1.25m pot for Tizen wearables pamekar

Samsung offers up $1.25m prize pot for Tizen wearables developers
Samsung nawarkeun up $ hadiah 1.25m pot for Tizen wearables pamekar (via nu Inquirer)

Samsung geus ngumumkeun hiji Galaxy Gear App tangtangan pikeun narik minat developer dina sistem operasi mobile Tizen anak. Nurutkeun pengumuman dina website developer anak, buta hardware Koréa geus nunda kumisan jumlahna $ 1.25m dina hadiah jeung ceuk ...

Enhanced by Zemanta

Artikel nu patali