Gemblengna Score3
  • Samsung Gear S ngabogaan loba potensi. Anak sistem operasi Tizen gampang pikeun nganapigasi, batré lasts poé padet jeung diwangun-dina telepon jeung sambungan internet 3G bisa jadi gede.

 

Eusi saméméhna diterbitkeun di dieu geus ditarik. Urang hapunten kasulitan nu mana wae nu.