Samsung Galaxy S7 jeung S7 Tepi waterproof smartphone

Samsung Galaxy S7 and S7 Edge Waterproof Smartphones

buta mobile Koréa Kidul unveils luhur-ahir telepon Android anyar jeung slot kartu fan paporit microSD, kaméra super-saum sareng accu badag


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Samsung Galaxy S7 jeung S7 Tepi smartphone waterproof andalannya dibuka di MWC” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina Minggu 21 Pébruari 2016 18.00 UTC

Samsung geus diumumkeun panganyarna Galaxy S7 smartphone andalannya anak, bringing deui fitur paporit sabab boga tujuan pikeun nutup kaluar luhur-ahir pasar Android.

Nu anyar Galaxy S7 jeung Galaxy S7 Tepi Android smartphone, diumumkeun di Barcelona di Mobile Dunya Kongrés, ngawangun dina desain taun ka tukang sacara vérsi S6 popular tapi tambahkeun IP68 waterproofing jeung slot kartu microSD – dua fitur pausahaan Koréa geus jadi dipikawanoh pikeun nepi ka 2015.

Nu Galaxy S7 ngabogaan layar 5.1in datar tapi kaca melengkung deui, nambahan ka ergonomics nu. Nu leuwih badag Galaxy S7 Tepi ngabogaan layar 5.5in anu melengkung di kénca jeung katuhu leungeun edges sarta ngabogaan bezels minimal boh sisi layar sahingga salah sahiji phablets paling heureut sadia.

kartu microSD samsung galaksi s7
Nu smartphone anyar boga slot kartu microSD pikeun neundeun expandable, hal Samsung telepon geus nepi ka taun ka tukang. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Duanana ngajalankeun versi panganyarna tina Android 6.0 Marshmallow, geus 4GB of Ram keur ningkat multitasking jeung 30% prosesor leuwih kuat jeung "spreader termal" téknologi cai-cooling pikeun nyegah telepon overheating.

Boh smartphone ogé boga accu nyata leuwih badag, nu jangji pikeun nyegah kudu terus di teangan hiji titik daya. Pausahaan ogé geus nunda dina pakakas pikeun mantuan ngahemat daya batre bari kaulinan, éta ogé ngidinan pamaké pikeun moto footage of sesi kaulinan maranéhanana sarua jeung jalan konsol gamers bisa.

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7 boga-on sok ciri pintonan, nu mintonkeun waktu, date atawa informasi kawates séjén dina layar sepanjang waktos. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Samsung ogé ngadorong hiji sok di pintonan setting anu ngagunakeun pintonan AMOLED layar sacara terang a grafis minimal mintonkeun waktu, date atawa informasi configurable-pamaké séjénna. pausahaan ngaklaim ciri bakal meakeun kurang ti 1% batré per jam.

Telepon ogé boga anyar, kaméra 12 megapiksel slimmer dirarancang kalayan fotografi-rueuk dina pikiran. It uses piksel 1.4um badag jeung lensa kalayan an f-eureun tina 1.7 mungkinkeun 25% nu langkung terang kana sensor nu, kitu ogé sistem pokus otomatis pisan gancang, pikeun mantuan nyegah poto grainy atawa kabur.

samsung galaksi s7
Kamera ayeuna ngan batang kaluar 0.46mm ti tukang telepon. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Samsung, produsén smartphone panggedena di dunya, dikonci dina perang hiji leuwih sora ngambang tina pembeli smartphone jeung Apple di pasar paling dimekarkeun.

pausahaan ieu tohan dina batré, waterproofing jeung kaméra perbaikan ka entice pembeli, bari ngusahakeun dilegakeun ékosistem badag kira-kira smartphone.

Samsung Galaxy S7 Tepi
Tepi Samsung Galaxy S7 jeung layar melengkung anak. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Rory O'Neill, kapala brand jeung marketing produk pikeun Samsung ceuk: "The pasar smartphone UK geus matured. maranéhanana dina 25 ayeuna milih hiji smartphone kalawan tekenan dina interaksi anak jeung jasa jeung alat nu sejen. Urang geus ngalakonan leuwih ti saukur ngahasilkeun smartphone a, urang kudu redefine naon telepon bisa ngalakukeun. "

Bagian push nu bakal Internet Samsung ngeunaan Hirup sistim disebut SmartThings, ditambah koneksi ka télévisi parusahaan, sistem audio imah, kaméra jeung headset kanyataanana virtual anak dilakukeun dina partnership jeung Facebook sacara Oculus Rift.

Samsung ogé ngomong eta dimaksudkeun pikeun mawa contactless sistim pangmayaran telepon sélulér anak ayeuna aya di AS jeung Koréa Kidul, Samsung Pay, ka genep pasar leuwih 2016, kaasup UK, Spanyol, Australia, Brazil, Cina jeung Singapura.

gear samsung 360
nu Gear 360 nyaéta kaméra 360-darajat anyar Samsung sacara, sanggup shooting video sareng poto maké dua lenses lauk-panon jeung dua sensor 15-megapiksel. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Samsung oge dibuka kamera 360-darajat, nu Gear 360, nu nyarupaan bal leutik ngan rada badag ti bal golf. Cai mibanda dua lenses lauk-panon 180-darajat, bisa jarak jauh dikawasa ku telepon Samsung sarta bisa ngalirkeun data video atawa 30 megapiksel poto dina real time.

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010