review video Samsung Galaxy S4 Zoom

Samsung Galaxy S4 Zoom video review
Gemblengna Score5
  • 8GB tina panyimpenan internal
  • batre
  • zum
  • Ieu telepon Ecological. Ulah ngaharepkeun saban telepon boga galumphing a, lensa extendable deui anak. Tapi upami Anjeun hoyong kamera nu ngidinan Anjeun gampang munggah gambar ka Facebook atawa nguap ngagunakeun boh wi-fi atawa jaringan telepon sélulér - jeung ngidinan Anjeun nelepon kana nawar ka - ieu mangrupa pilihan endah manan.

review video Samsung Galaxy S4 Zoom (via nu Inquirer) Koréa telepon maker Samsung'S Galaxy S4 Zoom satengah smartphone, satengah kaméra, jeung tantangan nu Nokia Lumia 1020 pikeun cameraphone makuta. Salaku kukituna nyangka ti sensor 16MP, zum optik jeung LED cahaya, kaméra dina Galaxy S4 Zoom ngalakukeun well ...

 

Enhanced by Zemanta