Royal surat neukteuk 1,600 jobs

Royal Mail to cut 1,600 jobs

operator pos utama Royal surat Salasa ceuk eta rencanana ka kampak 1,600 jobs dina waragad-motong seger ngajalankeun genep bulan sanggeus group ieu sabagean privatized.

Royal surat ceuk dina hiji pernyataan nu lolobana jobs balik bakal di manajemén, jeung no staf kiriman kaleungitan posisi maranéhanana. Ieu ditambahkeun nu bakal nyieun “300 kalungguhan anyar atawa ditingkatkeun”, dihasilkeun dina leungitna net tina 1,300 jobs.

Parobahan diharepkeun pikeun nganteurkeun tabungan ongkos annualized kira-kira £ 50 juta, ceuk eta.

Royal Mail Travelling Post Office (TPO)

Royal surat Travelling Kantor Pos (TPO) (kiridit Photo: Wikipedia)

kapala eksekutif Royal surat Moya Greene ceuk motong éta dipikabutuh pikeun pausahaan “ka éféktif bersaing dina aksara jeung pasar parcels”.

pamaréntah taun ka tukang dijual off leuwih ti satengah Royal surat tapi geus saprak geus dituduh ku MPs oposisi ti ngajual pausahaan teuing murah sanggeus biasa anak spiked sanggeus flotation nu.

privatisasi nu kabentuk bagian drive koalisi pikeun slash deficit anggaran bangsa urang. Nentang parobahan dina kapamilikan, bos union ngajawab yén konsumén ayeuna narima layanan parah.

pamaréntah geus lila pamadegan yen privatisasi parsial bakal ngidinan Royal surat kabebasan ka ngangkat ibukota, terus modernizing jeung minuhan booming paménta pikeun balanja online nu dibangkitkeun lalu lintas matak.

Repost.Us – Republish Pasal Ieu
Artikel ieu, Royal surat neukteuk 1,600 jobs, ieu syndicated ti AFP sarta dipasang di dieu jeung idin. Copyright 2014 AFP. Sadaya hak disimpen

Enhanced by Zemanta