Robot Badé Sigana Sambel Out Sora 5 Million Jobs [Bloomberg]

Robots Will Probably Knock Out Over 5 Million Jobs [BLOOMBERG]

Leuwih lima juta jobs bakal leungit ku 2020 salaku hasil kamajuan dina genetik, kacerdasan buatan, robotics jeung parobahan téhnologis séjén, nurutkeun panalungtikan Forum Ékonomi Dunya.

Kira-kira 7 juta jobs bakal leungit jeung 2 juta miboga salaku hasil parobahan téhnologis di 15 economies maju jeung munculna utama, pangadeg WEF Klaus Schwab sarta menata anggota dewan Richard Samans ceuk dina “Nu Future of Jobs.”

Baca Pasal Full

 

16092 0