RIAA hayang Google ulah leuwih tarung 'piracy’

RIAA wants Google to do more to fight ‘piracy’

Miskin Rekaman Industri Association of America (RIAA) nyaéta bosen nanyakeun Google pikeun nyokot turun insiden individu tina disangka ngalanggar hak cipta jeung hayang an ahir nepi ka banhammer Groundhog Day.

Nu RIAA geus dicokot tempoan nentang nu Google pituah kawijakan hak cipta senior Katherine Oyama di kasaksian nya saméméh US DPR intelektual Harta Subcommittee Panitia yudikatif minggu ieu.

Oyama geus kasaksian yen sugan takedowns teu sistim pangalusna, nambahan yén éta téh ogé dibuka pikeun nyiksa. Manéhna ngomong yén Google ngurus saloba takedowns dina saminggu di 2014 sabab ieu ngalakonan di sakabeh tina 2010.

“Cara pangalusna pikeun nu ngarangna piracy téh jeung leuwih alus, leuwih merenah, alternatif sah ka piracy, salaku ladenan mimitian ti Netflix ka Spotify ka iTunes geus nunjukkeun,” manéhna ceuk. “Kombinasi katuhu harga, waktuna sae, jeung inventory baris ngalakonan jauh leuwih pikeun ngurangan piracy ti penegak can.”

Nu RIAA dijieun pernyataan sorangan ka subcommittee nu, sarta ogé geus disadiakeun saha nu hayang eta jeung salinan kasaksian Oyama urang jeung annotations sorangan (PDF). Nu RIAA enjoys UU Digital Millenium Copyright (DMCA) sistim, tapi teu manggihan eta frustrating.

Mana pituah Google ceuk hiji hal, nu RIAA nyandak garis lawan. Salaku conto, mana baé disarankeun sistem sukarela nu RIAA direspon ku nyebutkeun yen Google “tacan sabenerna entertained pamanggih kasapukan sukarela jeung boga eusi”.

Nu RIAA ogé geus diterbitkeun nu kasaksian tina pupuhu sarta CEO, Cary Sherman. Marengan hiji banding ka approve sistem monitoring, Sherman nanya Google pikeun mantuan eta mungkas kaulinan poéan 'whack-a-mol’ nu muterkeun.

“[Google kudu] ngayakinkeun lamun tumbu ka eusi nu dicokot turun, eusi sarua dina situs sarua teu terus ulang saestuna lamun repopulated ku loka bajak, ngajadikeun prosés takedown gunana,” cenah.

Nu RIAA oge hoyong ningali 'bajak’ situs web deranked, jeung kapaksa jalan ka handap dina hasil teangan, ogé bubuka tina “dipercanten” badge for naon deui RSS situs web salaku sah. pamustunganana, jigana nu ngan hayang an numpak gampang.

“Mandang naon Google nyokot turun ayeuna, search engine anak bakal lancah loka bajak isukan jeung indéks anew sadaya eusi haram sarua dina loka bajak. Sadaya maranéhanana tumbu ka infringing payil musik nya éta otomatis repopulated ku unggal situs bajak sanggeus takedown dinten ieu bakal ulang saestuna jeung nembongan dina hasil teangan isukan,” ditambahkeun Sherman.

“Saban poé urang kudu ngirim notices anyar pikeun nyokot turun tutumbu pisan sarua eusi haram we nyandak turun poé saméméh. Ieu kawas 'Groundhog Day’ keur takedowns.

sumber: theinquirer.net

Enhanced by Zemanta