Philips SHB9850NC headphone Review

Philips SHB9850NC Headphones Review
Gemblengna Score3
  • Nu Philips SHB9850NCs aya conto hade wireless headphone noise-canceling santun datang ka handap dina harga. A sababaraha taun ka tukang susunan jeung kinerja sarua bakal ngabogaan waragad praktis ganda.

Panganyarna wireless headphone Philips Bluetooth noise-canceling meunangkeun loba hal katuhu, tapi ngarembet ku sababaraha niggles


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “Philips SHB9850NC headphone review: noise canceling tanpa megatkeun bank” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina Kemis 18 Pebruari 2016 07.00 UTC

headphone Bluetooth noise-canceling panganyarna Philips urang nyobian pak dina fitur premium kana susunan lightweight tina kaléng tanpa megatkeun bank.

Pertengahan range Philips SHB9850NCs aya set rélatif halus leuwih ti-ceuli headphone anu leuwih Akın ka headphone Palasik ti generasi oversized jeung brightly-berwarna kickstarted ku ketukan Apple sacara.

Philips SHB9850NC review
Nu SHB9850NC headphone melu ka luhur atawa ka bisa iklas datar pikeun mantuan cocog kana tas. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu cangkir desain ci ceuli tapi teu loba nu sejenna, digantelkeun ka langsing tapi nyaman band luhur jeung cangkir ceuli well cushioned, nu ogé tetep Ceuli Anjeun haneut dina bulan usum tiris.

Unggal cup boga exterior plastik herang, nu dipikaresep bakal mintonkeun tanda rélatif gampang, noticeably picking nepi goresan dina waktu anu singget Kuring geus nguji eta.

Maranéhanana melu nepi kana paket relatif leutik, nu gampang maledog kana bag jeung saperti teu mirip meunang bray dina bit sejen tur buah.

kadali Toel

Philips SHB9850NC review
Nu-leungeun katuhu cup ceuli ngabogaan tombol daya, port headphone jeung kadali touch, diaktipkeun ku swiping peuntas logo Philips. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu cup ceuli-leungeun katuhu ngabogaan kadali touch, sarua jeung nu kapanggih dina Kakatua Zik garis headphone. A ketok single muterkeun atawa reureuh musik, swiping luhur atawa ka handap ngaluyukeun polumeu, bari swiping kenca atawa ka katuhu skips lagu. Skipping lagu karya well, salaku teu nyaluyukeun volume komo lamun geus bit a slow, tapi taping atawa noel ka ngareureuhkeun musik nyaeta usulna teu jelas, hartina anjeun remen mungkas nepi sababaraha kali nganiaya diri dina ceuli di masarakat - teu katingal alus.

tombol séjén kaasup tombol on-off, jeung hiji boh ngaktipkeun noise canceling atawa switch dina mode nu pipa nu noise tukang kana earphones ngadangukeun kaluar pikeun announcements atawa ngobrol urang. Aya ogé tombol ngahurungkeun Bluetooth atawa off jeung port headphone standar pikeun kabel déngékeun.

Nyapasangkeun eta gampang nganggo NFC jeung hiji ketok dina ceuli cup kénca jeung lumayan loba nu mana wae nu smartphone Android. Batur kudu ku cara manual masangkeun ku nahan tombol Bluetooth.

Sambungan Bluetooth ka telepon di kantong ieu stabil tanpa gangguan ti alat sejenna, saperti smartwatch atawa jasmani band. Nu headphone bisa nyambung ka dua alat sakaligus, nu gunana lamun boga tablet jeung smartphone a, jeung ngarojong aptX jeung AAC pikeun sambungan-kualitas luhur jeung alat kompatibel.

Hiji hal aneh mah noticed nyaeta aranjeunna aya kalana bakal ngareureuhkeun musik di tengah lagu pikeun no alesan semu. Eta ngan bakal lumangsung sakali unggal lima albeum atawa jadi, tapi kuring teu bisa ngasingkeun naon masalah ieu.

Sora jeung isolasi

Philips SHB9850NC review
Nu noise canceling anu alus di blocking drone kasang tukang, nyieun noise listrik sarua jeung nu dijieun lamun telepon sélulér dilibetkeun jeung speaker kabéh leuwih atra. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu headphone disada santun, jeung kasaimbangan alus tanpa bass overly dominan. Maranéhanana néangan thumps thundering kudu kasampak nguap. Maranéhanana meunang kaluar instrumen individu well, tapi aya kalana ditiup bit a bécék di Bulan tengah. Voices dina podcast éta teu jadi jelas salaku mah remen. kualitas robah saeutik jeung noise canceling off, nyieun musik disada saeutik leuwih energetic.

Nu noise canceling ieu éféktif di blocking kaluar hums kasang tukang jeung drones. Tapi ieu teu utamana alus di blocking kaluar sora séjénna kayaning voices, jeung tanpa maén musik maranéhanana accentuated.

Nu bit paling bangor ieu ngarenghik listrik konstan di tukang, nu ieu teu overly karungu jeung maén musik, tapi ieu lamun musik ieu direureuhkeun atawa salila bagian tenang. Eta seemed jadi paling kaprah jeung sumber Bluetooth disambungkeun jeung ditiup sarua jeung noise dijieun lamun sinyal telepon sélulér interferes jeung speaker a.

Fit jeung finish

Philips SHB9850NC review
Nu lump plastik teuas di handapeun bolong nu nyertakeun speaker dina earcup nu bisa ngabalukarkeun anjeun sababaraha nyusahkeun. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu headphone cocog well, ngarasa cahaya tapi ngamankeun dina sirah anjeun sarta nyaman keur nambahan déngékeun, kajaba Ceuli Anjeun lengket kaluar saeutik. Maranéhanana boga kuadrat plastik teuas dina lawon ngawengku speaker dina unggal cup ceuli. Ceuli mah rested ngalawan maranehna sarta jadi uncomfortable sanggeus bari. Batur anu usaha eta dina teu sangsara masalah sarua, jadi gumantung sabaraha earlobes Anjeun lengket kaluar. Kuring teu sadar tambang nyangkut kaluar pisan jauh, tapi kalawan nyata leuwih ti sababaraha batur.

umur batre ieu alus teuing, langgeng kira-kira 15 jam antara biaya. cukup gampang salamet patut saminggu ngeunaan commuting jeung noise canceling dina. Ngecas nyandak ngan leuwih sajam ngagunakeun port microUSB nyumput dina luhur headphone dina panangan headband.

Philips SHB9850NC review
Nu port microsUSB ieu nyumput tukangeun panangan nyambungkeun earcup ka headband nu, nu kasampak rapih, tapi hartina teu bisa maké eta bari maranehna keur keur muatan. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Harga

Nu Philips SHB9850NCs nu sadia pikeun £ 130. Pikeun ngabandingkeun nu Plantronics Backbeat Pro ngarugikeun £ 190 jeung Kakatua Zik 2.0 ngarugikeun £ 300. Kabel headphone noise-canceling mimitian jam kira-kira £ 100.

Putusan

Nu Philips SHB9850NCs aya conto hade wireless headphone noise-canceling santun datang ka handap dina harga. A sababaraha taun ka tukang susunan jeung kinerja sarua bakal ngabogaan waragad praktis ganda.

Nu noise canceling anu alus, nu fit jeung beurat anu alus teuing jeung umur batre nyaéta padet. Aya ngan sababaraha niggles nu bener ngantep headphone turun, nyaéta ngarenghik listrik pisan irritating, kadali finickity jeung lumps teuas aneh dina cangkir ceuli, nu meunang atawa bisa jadi teu hiji masalah keur anjeun.

Naros: cahaya, padet, pembatalan hum tukang alus, sambungan Bluetooth padet jeung umur batre

Kontra: ngarenghik listrik bangor, lumps teuas dina earphones, pasip sora isolasi bisa jadi leuwih alus, ngawasaan teu jadi responsif sabab kudu

Philips SHB9850NC review
Cahaya headband jeung fits well leuwih sirah tanpa merlukeun loba padding jadi teu nyaman. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Resensi séjén

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010