Gemblengna Score5
  • Nu Kakatua Zik 2.0 aya sababaraha headphone wireless pangalusna sadia. Maranéhanana leuwih configurable for rasa audio pribadi ngagunakeun aplikasi basajan tinimbang headphone séjén sadia di Britania.

 

Eusi saméméhna diterbitkeun di dieu geus ditarik. Urang hapunten kasulitan nu mana wae nu.