Gemblengna Score4
  • Nu Kakatua Bebop nyaéta kaulinan hebat pisan anu ngamungkinkeun pamaké pikeun balik leuwih ngan ngalayang eta kira-kira jeung nabrak kana hal jeung nyieun video metot jeung nyandak poto ti sudut pandang lengkep anyar.

 

Eusi saméméhna diterbitkeun di dieu geus ditarik. Urang hapunten kasulitan nu mana wae nu.