OnePlus 3T Review

OnePlus 3T Review
Gemblengna Score5
  • Nu OnePlus 3T mangrupakeun smartphone alus teuing. Nu fit jeung finish katuhu nepi aya jeung pangalusna, desain logam téh refined komo jeung layar 5.5in, éta hiji smartphone manageable ngagunakeun dina dasar poean.

nu anyar, ningkat alat Android bisa jadi teu cukup nu nawar nu OnePlus 3 ieu, tapi masih katuhu nepi aya jeung pangalusna


Powered by Guardian.co.ukArtikel ieu judulna “OnePlus 3T review: luhur-ahir smartphone nu moal megatkeun bank” ditulis ku Samuel Gibbs, pikeun theguardian.com dina Senén 5 Désémber 2016 07.00 UTC

Nu OnePlus 3T nyaeta update minor ka smartphone pohara alus nu ngaronjatkeun dina sababaraha wewengkon konci, tapi teu cukup nu nawar asli ieu.

Sungut smartphone Cina ngan ngarilis OnePlus 3 dina Juni, tapi geus geus diganti. Nu 3T nyaéta praktis sarua jeung miheulaan anak, warna béda slight dina luar ngan tanda yen hal geus robah.

Nurutkeun OnePlus ko-pangadeg Carl Pei, pausahaan geus sababaraha kamajuan sadia nu bakal cocog leuwih atawa kurang dina paket sarua - a batré badag, processor jeung ningkat kaméra gancang - jadi tinimbang ngadagoan sataun, eta ngan saukur diganti nu OnePlus 3 jeung 3T.

Tapi di waktu nu sami eta oge geus ngaronjat harga smartphone, ti asli £ anak 309 dina peluncuran, ngaliwatan anak post Brexit adjustment tukeur referendum of £ 329 ka harga awal £ 399. Nyaeta 3T anyar patut £ 70 leuwih ti heubeul 3?

Refined jeung lemes

oneplus review 3T
Warna abu logam gun rada darker ti abu tina OnePlus 3. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu aluminium awak lemes jeung melengkung deui jeung beveled sisi karasaeun unggal bit salaku genep bulan alus dina jeung 3T. Ieu téh hiji smartphone pisan nice tahan, toel jeung ngahargaan: aya no ragu nu 3T boga katingal jeung ngarasakeun hiji smartphone costing leuwih ti £ 400.

Layar 5.5in 1080p AMOLED nu agung. Ayeuna anjeun bisa ngaluyukeun nada warna ka liking Anjeun, sanajan out of the box paling urang bakal bagja pisan jeung leuwih halus mode warna OnePlus ngagunakeun dibandingkeun AMOLED-ngagunakeun telepon lianna saperti Samsung Galaxy S7.

Sareng hiji density piksel tina 401 piksel per inci, nu 3T teu cukup salaku garing salaku pesaing Android luhur-ahir, nu boga resolusi HD quad di ukuran layar sarua, sahingga sisi-demi-sisi jeung 534PPI Google piksel XL eta kasampak rada kurang pin seukeut. Lolobana bakal senang jeung eta, sanajan bakal noticeably poorer pikeun aplikasi virtual kanyataanana.

Nu bezels heureut jeung melengkung deui make manageable hiji-dibikeun komo jeung layar 5.5in. Ieu téh teu cukup salaku heureut salaku raja kiwari layar badag di telepon bodied leutik, nu Tepi Samsung Galaxy S7, tapi 1mm narrower ti piksel XL.

oneplus review 3T
Slaider ngageter ngidinan Anjeun pikeun gancang pindah antara jempe, prioritas jeung sagala bewara. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

OnePlus 'slaider béwara alus teuing nyampurnakeun sababaraha tombol well dijieun dina kénca jeung katuhu sisi telepon.

  • Layar: 5.5di full HD AMOLED (401PPI)
  • Processor: quad-core Qualcomm Snapdragon 821
  • RAM: 6GB RAM
  • Panyimpenan: 64 atawa 128GB
  • Sistem operasi: Android 6.0.1 OxygenOS 3.5
  • Kamera: 16MP kaméra ngagedekeun jeung OIS, 16MP kamera hareup-nyanghareup
  • Konéktipitas: LTE, Dual-Sim, Wifi, NFC, USB-C, Bluetooth 4.2 jeung GPS
  • Dimensi: 152.7 x 74.7 x 7.35 mm
  • Beurat: 158g

umur batre panjang

oneplus review 3T
Dash Cas ngaliwatan USB-C keur eusian gancang nepi. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu OnePlus 3T ngabogaan jumlah sarua memori jeung neundeun salaku miheulaan anak, tapi ngabogaan processor rada leuwih kuat: nu Snapdragon 821 ti Qualcomm, nu dipaké dina smartphone Android luhur tungtung nu sejen kaasup piksel XL.

Asa snappy, tapi teu cukup smartphone panggancangna dina pasaran: nu Huawei dikawinkeun 9. Teu ngarasa mana wae gancang batan OnePlus 3, tapi batré teu lepas deui di antara eusian batre. Ieu ngabogaan batré rada gedé, jeung refinements software leuwih genep bulan pamungkas geus dijieun pangalaman smoother.

Dipaké salaku alat primér mah jeung lima jam ngadengekeun musik ngaliwatan earbuds Bluetooth, tilu jam spent browsing atawa make aktip, kaulinan occasional jeung poto nyokot, jeung ratusan bewara push sapopoe, nu OnePlus 3T lumangsung kira-kira 36 jam antara biaya.

Nu pamutahiran gedé leuwih 3 geus kinerja sayaga: mana 3 turun 12-16% sapeuting, nu 3T turun ngan 4%, nu pohara alus dibandingkeun kalolobaan kompetisi.

Ngecas batré nu gancang, oge. Jeung OnePlus 'dash proprietary Muatan listrik adapter jeung kabel eta nyandak ngan leuwih 70 menit pikeun ngahontal 100% ti enol muatan, nu katuhu nepi aya jeung smartphone ngecas panggancangna. Ogé bisa muatan ngagunakeun lumayan loba nu mana wae nu carjer USB, tapi di laju standar.

oneplus review 3T
Dua liang sim ngidinan Anjeun pikeun geus dua wilangan nyambung ka hiji telepon. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Nu OnePlus 3T ogé ngabogaan dual-Sim pangrojong, nu hartina dua kontrak telepon sélulér sarta dua wilangan bisa dipaké dina waktu nu sarua dina telepon sarua. Ieu ciri umum jeung dipake di Asia, tapi jarang di Inggris, jeung ngajadikeun iinditan atawa juggling karya jeung telepon pribadi loba gampang dina hiji alat.

Nu sidik scanner dina hareup, nu ngarangkep salaku tombol imah, nyaéta alus teuing. Ieu gancang, akurat jeung hade gede.

OxygenOS 3.5

oneplus review 3T
OxygenOS 3.5 mangrupa vérsi rada tweaked tina Android 6 Marshmallow jeung sababaraha fitur Android 7 Nougat. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

OnePlus customises Android nyieun OxygenOS. Teu kawas sababaraha pabrik séjén parobahan anu halus, refinements leuwih tinimbang alterations drastis.

Mun anjeun geus hiji fan tina standar pangalaman Android, anjeun bakal ngahargaan OxygenOS. Cai mibanda leuwih pilihan pangaturan husus, ti kamampuhan pikeun swap tombol pituduh leuwih, nunda eta dina layar atawa pake tombol kapasitif gigireun scanner sidik, ka pangrojong gesture ngalegaan jeung tweaks pikeun kamampuhan dual-Sim.

Tapi kapal 3T jeung OxygenOS 3.5, nu dumasar kana Android taun ka tukang sacara 6.0.1 Marshmallow, teu Android newest 7 Nougat. OnePlus ekspektasi boga update ka Nougat sadia nyanghareupan ahir taun. Sajauh ieu, geus teu kungsi pangalusna lagu catetan pikeun apdet software KUMIS, tapi geus meunang leuwih alus leuwih sababaraha bulan ka tukang.

Kamera

oneplus review 3T
Kamera anu alus jeung app kaméra gampang make. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Kaméra pungkur 16-megapiksel ngabogaan sababaraha perbaikan halus ka jéntré jeung suprési noise leuwih OnePlus nu 3. Gemblengna éta kaméra sanggup, shooting nembak lengkep dina cahaya alus sarta padet lamun teu nembak luar biasa di lowlight. Ieu teu cukup salaku alus salaku pangalusna ti Samsung atawa Google, tapi hésé nyokot shot sarap jeung 3T.

Kaméra selfie 16-megapiksel mangrupa salah sahiji resolusi hareup-malik kaméra pangluhurna sadia, jeung sanajan leuwih megapixels teu sok sarua hasil leuwih alus, nu 3T dihasilkeun sababaraha paling lengkep jeung alam-néangan selfies mah geus kungsi ditémbak, sanajan di kondisi cahaya tangguh saperti lampu strip kantor fluoresensi.

Harga

Nu OnePlus 3T geus sadia di boh logam gun abu atawa emas lemes jeung 64GB gudang keur £ 399 atawa sakadar dina logam gun jeung 128GB gudang keur £ 439. Ieu oge aya sacara éksklusif jeung kontrak telepon sélulér jeung O2 di Inggris.

pikeun ngabandingkeun, 5.5in nu Samsung Galaxy S7 Tepi waragad £ 520, nu Google piksel XL waragad £ 719, nu Huawei dikawinkeun 9 waragad € 699 (£ 589) jeung Apple iPhone 7 Tambih Deui waragad £ 719.

Putusan

Nu OnePlus 3T mangrupakeun smartphone alus teuing. Nu fit jeung finish katuhu nepi aya jeung pangalusna, desain logam téh refined komo jeung layar 5.5in, éta hiji smartphone manageable ngagunakeun dina dasar poean.

Ieu téh teu cukup nu nawar nu OnePlus 3 ieu, jeung teu mikir éta patut £ 70 leuwih ti model saméméhna. Tapi kalayan fluctuations tukeur cara maranehna jeung pound turun ngalawan dollar AS éta teu sadaya ngeunaan kauntungan. Ieu téh masih nilai alus teuing pikeun £ 400 lamun Apel jeung Google smartphone sarua, nu boast kurang gudang, ngarugikeun £ 719.

Jeung Nyieun tina O2, OnePlus oge ayeuna geus leuwih legitimasi salaku produsén di Inggris. Bari jeung aya pasti kamar pikeun perbaikan, pausahaan ieu komitmen ka delivering apdet software gancang.

Anjeun meunangkeun leuwih ti naon mayar jeung OnePlus 3T dibandingkeun jeung saingan.

Naros: sadaya-logam, sensor sidik gede, layar alus, ngecas gancang, kaméra alus, slaider béwara alus teuing, dual-Sim jeung sayaga dual, leuwih murah batan saingan

Kontra: teu cukup salaku murah sabab sakali ieu, no batré removable, no gudang expandable, slow ngecas ti non-dash adapters daya muatan, res low layar pikeun VR, teu acan ngajalankeun Nougat

oneplus review 3T
Nu melengkung deui karasaeun gede di leungeun jeung ngahasilkeun sababaraha reflections metot jeung warna ti sumber cahaya beda. Photograph: Samuel Gibbs pikeun wali

Resensi séjén

guardian.co.uk © wali News & Media Limited 2010

Artikel nu patali

Dec 20, 2016